ȘOC TOTAL la Puterea Dragostei! ”Bogdan Mocanu și Andra formează un cuplu fake”! Un fost concurent a aruncat bomba

Andra și Bogdan Mocanu au plecat din casa Puterea dragostei de mână, ca doi îndrăgostiți, însă, cu toate acestea, unii dintre foștii concurenți consideră că ei ar forma o pereche falsă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În gala de duminică, Andra Volos și Bogdan Mocanu au plecat împreună de la Puterea dragostei, ca doi îndrăgostiți sadea. ”Vrem să trăim iubirea adevărată și în afara casei, dincolo de camerele de luat vederei, va fi o provocare și un test din toate punctele de vedere pentru noi!”, a spus frumoasa femeie la plecarea din show-ul moderat de Andreea Mantea.

fara descriere

Bogdan Mocanu, dedicație pe internet pentru Andra

Mai mult, cei doi s-au întors în țară și stau numai unul cu celălalt, drept dovadă, ieri, pe contul lui de socializare, Mocanu avea să pună și o postare extrem de…romantică. ”Se pare că am câștigat premiul și în sezonul 2. Trofeul sezonului vine cu mine deghizat în tot ce mi-am dorit vreodată, șobolanca mea @andravolos. Plec din casă încărcat cu experiența de viață ce-mi va fi de mare ajutor, speranța și entuziasm”, a scris Bogdan.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citeste si: Andreea Oprică de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit cu 3 zile înainte de a intra în show! ”Am încercat să...”

Citeste si: Andra Volos, imagine din intimitate, alături de Bogdan Mocanu! Mesaj care spune ce fel de relație au foștii concurenți de la Puterea Dragostei

fara descriere

Totuși, dincolo de iubirea care plutește în aer între cei doi, există și voci care susțin contrariul și îi văd ca pe niște persoane false. Unul dintre cei care arată cu degetul este Alex Zănoagă, care, într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, a declarat că ”Bogdan Mocanu și Andra formează un cuplu fake!”. Mai mult, partenerul de viață al Siminei a dezvăluit că nu crede într-o poveste reală, întrucât ambii ar avea altceva de făcut, dar și proiecte care îi va trimite la distanță unul de altul.

fara descriere

Bogdan Mocanu și Andra formează un cuplu fake!? Ce părere are Zănoagă și despre perechea Bianca-Livian

Dacă Bogdan Mocanu și Andra formează un cuplu fake în viziunea lui Zănoagă, ei bine, se pare că și despre o altă pereche din casă, Bianca-Livian, fostul concurent a avut același lucru de spus. "Bianca mi se pare mult prea naivă. Am văzut emisiunea în care a zis că dacă ea va fi înșelata de Livian, l-ar ierta. Păi, să fim serioși, poate să fie ceva la mijloc sau ți-e frică. Cum să te înșele cineva și tu să îl ierți. Părerea mea este că Livian stă cu Bianca pentru bani", a declarat Alex Zănoagă într-un live exclusiv la WOWbiz.ro. Citește declarația integrală pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate