ȘOC TOTAL! Un cunoscut cântăreț de muzică populară, amenințat cu pistolul de iubit! ” Mi-e frică de el, o să mă omoare”

Cântărețul de muzică populară, Marius Baldovin, a trecut prin clipe cumplite în urmă cu o săptămână, atunci când iubitul a îndreptat spre el un pistol

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Marius Baldovin, cântărețul de muzică populară, dar și producător de emisiuni de folclor, a recunoscut, în urmă cu câteva luni bune, că este homosexual. Toată dezvăluirea a fost făcută imediat ce un alt om de televiziune, Răzvan Botezatu, a anunțat că este gay.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Baldovin a spus lucururilor pe nume, fără a se mai ascunde. ”Mulți mă întrebau de ce, la vârsta mea, de 28 ani, nu mă însuram și de ce nu aveam o fată lângă mine... e uite a venit momentul să spun și să nu mă mai mă ascund după perdea… îmi plac bărbații! E greu să iau o decizie și să declar că sunt homosexual, dar nu mai suport să țin în mine!  Sunt gay de la 14 ani, mi-am început viața sexuală cu băieții, iar acum iubesc un medic”, a declarat la vremea respectivă cântărețul.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Marcel Toader! ”A vrut ca Maria să îi mai dea o șansă după divorț! S-a dus la ea în apartament și a rugat-o să se împace”! Avem detalii

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Un cunoscut cântăreț gay este revoltat după moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu! ”Toți au dreptul la o viață, indiferent de religie sau orientare sexuală”

Citeste si: Un cunoscut cântăreț din România este în stare de șoc după ce ANAF i-a verificat firma fulgerător. "Am crezut că mor”

Marius Baldovin a vrut să își părăsească iubitul

Dacă atunci, situația era clară și Marius dorea să împărtășească public sentimentele pentru partenerul lui, ei bine, săptâmâna trecută, el avea să treacă prin cele mai grele momente din viață.

”Relația noastră începuse să fie dificilă, pentru că el avea crize de gelozie mai mereu din cauza evenimentele pe care le am ca artist și producător. I-am explicat că nu pot să renunț la ele, întrucât am luat arvune de la clienții și este obligatoriu să îmi respect contractele, însă, nimic, el îmi reproșa întruna că nu stau acasă și nu mă dedic în totalitate vieții de cuplu. Atunci, i-am spus că ar fi cazul ca legătura noastră să înceteze, fiindcă mie nu îmi trebuie un om obsedat în viața mea și, cel mai bine ar fi să meargă fiecare pe drumul sau. Și-a luat bagejele de la mine și a plecat, în timp ce eu am plecat la un eveniment care trebuia să îl onorez. Totul se întâmpla la orele prânzului”, a început povestirea Marius Baldovin.

”După terminarea evenimentului, la ora 02:00 noaptea, am revenit acasă, și m-am trezit cu el în bucătărie, era cu un pistol în mână și mă aștepta!!! Eu nu mi-am dat seamă că făcuse o rezervă de cheie de la apartament și de aceea, putea intra în locuința mea oricând! În fine, a început să mă amenințe cu pistolul, spunea întruna că nu vrea să înțeleagă despărțirea dintre mine și el, mi-a reproșat că am uitat așa de repede de el și faptul că îl alung din viață mea ușor. I-am explicat frumos că între noi nu mai e nimic și ar fi mai bine să vorbim și să nu reacționeze urât sau să facă un gest radical”, a dezvăluit Baldovin plin de teamă.

Un cunoscut cântăreț de folclor, amenințat cu pistolul de iubit! Ce a făct poliția când a venit la fața locului 

Marius avea să dea detalii și mai șocante. Cântărețul de folclor a fost amenințat cu pistolul de iubit și abia cu ajutorul oamenilor legii, a putut să se salveze.

”M-am apropiat de el ușor-ușor și i-am dat cu piciorul în mână unde avea pistolul, l-am ținut să nu fugă, apoi am apelat la o vecină să mă ajute să sune la Poliție, să vina urgent. În 13 minute, au sosit doi agenți cărora le-am  explicat că fostul meu iubit a vrut să mă omoare din cauza geloziei pe care o avea. Ne-a luat la secție pe amândoi, am stat două ore dându-le declarații, pe urmă, m-au lăsat să plec, iar pe el l-a mai ținut 24 ore închis pentru investigații”, a spus Baldovin care a mai specificat faptul că, în urma experienței traumatizante, a decis să meargă la un psiholog, care să îl ajute să treacă de această problem. ”Niciodată nimeni nu m a amenințat cu un pistol. Mi-e frică de el când îl văd că o să mă omoare”.

Galerie foto 
Citește și:

Reacție dramatică la moartea fostului iubit al Simonei Sensual! Un cunoscut cântăreț de muzică populară este distrus! ”A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic”

Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului iubit al Simonei Sensual! ”Nu cred că o mai duce mai mult de o lună! Fiul lui i-a ținut lumânarea”! Un prezentator TV...

Raluca Podea dă de pământ cu Florin Pastramă, aflat la „Ferma”: „Josnic și ieftin”

Zi de nastere cu suprize pentru un cunoscut cantaret de muzica populara! Tortul a fost personalizat cu imaginea lui

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies