ȘOC TOTAL! Viața de șeic al lui Reghe în Dubai! Ce ”tanc” de 60.000 de euro conduce soțul Prodancei pe șosele! IMAGINI EXCLUSIVE

Laurențiu Reghecampf se plimbă pe șosele cu un super bolid american, în valoare de 60.000 de euro. Reghe trăiește ca un șeic în Dubai! Ce tanc conduce pe șosele și cu ce număr l-a înmatriculat

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

fara descriere

Nu de puține ori s-a spus despre Anamaria Prodan că duce o viață de regină în Dubai, America sau România, depinde pe unde „staționează” mai mult timp. Vedeta nu s-a sfiit să își ascundă vreodată opulența în care trăiește, de la case, mașini până la haine de lux, accesorii de sute de mii de euro sau vacanță de șapte stele.

fara descriere

Citeste si: Nicolae Guță, întâlnire de taină cu fratele lui mai mare! Vezi aici cum arată Orian FOTO

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea dragostei, dezvăluiri șocante! ”Am intrat în depresie, m-am gândit și la sinucidere”

Citeste si: Transformarea incredibilă a fostei iubite a lui Iulian Pîtea de la Exatlon! Ana Gonzalez a devenit ZEIȚĂ pe Instagram

Ce spune Anamaria despre viața de lux pe care o duce

”Asta este viața mea, nu am de ce să nu o arăt! Muncesc pentru banii mei enorm, mă zbat, mă lupt cu toți într-o lume a bărbaților, sunt deșteaptă și orice îmi propun reușesc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ajută în proiectele mele, că fiecare pas pe care îl fac este călăuzit de el și…îmi iese. A trăi bine este o normalitate pentru mine și mă mândesc cu asta”, declara impresara într-un interviu dat pentru WOWbiz.ro în urmă cu câteva luni bune.

Reghe trăiește ca un șeic în Dubai! Ce scrie pe numărul lui de înmatriculare

Dacă Prodanca se scaldă în lux, ei bine, în mod firesc și el duce aceeași viață! Antrenor în Emiratele Arabe de câțiva ani, tehnicianul are un salariu uriaș la echipa lui și își permite de fiecare dată orice extravaganță, fie că este vorba despre o vilă, fie că este vorba despre un… bolid de fiță de exemplu.

fara descriere

La capitolul acesta din urmă, bărbatul o duce excelent. În garajul lui se regăsesc mașini precum Bentley, Mercedes ultimul tip, Rolls Roys, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile soției sale, cam zece în total!! Mai mult, Reghe trăiește ca un șeic în Dubai, și se plimbă deseori pe stradă cu un adevărat ”tanc”! Antrenorul deține un Jeep Wrangler Rubicon super tare și șmerc, care costă nu mai puțin de 60.000 de euro, înmatriculat cu REG, de la numele său Reghecampf!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate