Șoc! Unde a dispărut Hamude?!Motivul pentru care bărbatul a lipsit câteva zile de la Puterea dragostei! Pleacă de tot din show? EXCLUSIV

În urmă cu o săptămână, Hamude nu a fost prezent în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Săptămâna trecută, fanii emisiunii Puterea dragostei au fost surprinși ca Hamude, unul dintre cei mai puternici concurenți, să nu fie prezent în show timp de câteva zile!

Imediat, oamenii s-au întrebat dacă nu cumva fostul stripper ar fi părăsit casa fără explicații, mai ales că nici nu a format vreun cuplu cu fetele rămase în luptă pentru marele premiu, nici măcar de...strategie.”Ce se întâmplă cu Hamude?”, ”De ce nu mai apare în format?”, ” Care este explicația oficilă”, au fost doar câteva dintre mesajele susținătorilor.

Citeste si: Cum sună vocea Andreei Tonciu! Vedeta a filmat un videoclip, iar rezultatul este WOW

Citeste si: Carmen Simionescu apelează la medicul estetician?„ Sunt de acord”!

Citeste si: Hollywood-ul lovește din nou! Ce mișcare nouă a stârnit controverse

fara descriere

Hamude a plecat de la Puterea dragostei? ”Poate o să îmi găsesc femeia potrivită”

Să fi plecat cu adevărat Hamude a plecat de la Puterea dragostei? Ei bine, chiar el a venit cu declarații care să calmeze spiritele! ”Nu vă speriați, eu sunt aici, în Istanbul! A trebuit însă să onorez un contract în Germania, pe care îl semnasem înainte de a reveni în show, pe plan artistic! Am cântat patru zile acolo, într-o serie de cluburi, iar acum m-am întors. O să filmez normal și poate o să îmi găsesc și perechea potrivită”, a spus Hamude într-un live!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate