Vedete

Soc urias in Romania! Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani! Politia a deschis dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe a murit în această seară la vârsta de 56 de ani. Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baie. Apelul la 112 a venit puţin după ora 22.00.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Soc urias in Romania! Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani! Politia a deschis dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe a murit in casa lui din Ilfov. Fostul prezentator TV a fost gasit de o ingrijitoare. Politia a confirmat decesul. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Conform unor surse, Andrei Gheorghe murise in urma cu 12 ore inainte sa fie gasit in urma unui stop cardio-respirator.

Născut în Rusia, Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului şi televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt şi lung metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.


Andrei Gheorghe, implicat intr-un mare scandal

Andrei Gheorghe a fost in 2003 la un pas de incarcerare, dupa ce procurorul Mircea Petrescu a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru cinci zile pentru detinere de droguri in vederea consumului propriu, masura fiind infirmata, la cateva ore, de superiorul anchetatorului.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune