SOC! Zsolt s-a despartit 3 luni de Nicoleta Luciu?

Scandalul cu presupusa amanta, Kinga Sebestyen, nu este singular in cazul familiei Csergo. Prietenii cuplului sustin ca Nicoleta si Zsolt au avut, de-a lungul timpului, multe probleme pe care nu prea le-au rezolvat cu frumosul.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSurse din apropierea celor doi le-au povestit reporterilor WOWbiz.ro ca Zsolt nu prea vroia sa se insoare cu Nicoleta, pentru ca aveau destule divergente si nu le puteau discuta civilizat. “Ea era mult prea autoritara si se certau din orice. De multe ori, el mai lasa de la el, dar Nicoleta sub nici o forma, asa ca o casatorie intre ei a fost imposibila foarte multa vreme”, ne-a spus unul dintre prieteni. In plus, Zsolt statea toata saptamana la Miercurea Ciuc, acolo unde avea majoritatea afacerilor, in timp ce Luciu a preferat sa joace in filme sau sa-si vada de cariera ei si abia la un interval de doua saptamani, ajungeau sa se intalneasca.

Bomba aruncata de apropiatii cuplului, carora am ales sa le protejam identitatea, este ca, dupa nasterea primului copil, Nicoleta si Zsolt ar fi stat despartiti timp de trei luni! “Nu stim de la ce s-au certat, probabil, tot de la problema casatoriei, insa, supararea i-a tinut cateva luni. Noi am inteles ca Zsolt ar fi decis sa renunte la Nicoleta, pentru ca nu mai putea, vroia altceva. Probabil, copilul i-a unit, pentru ca s-au impacat si lucrurile au intrat in normal, insa tot nu se punea problema sa ne cheme la nunta. Abia cand a ramas Luciu insarcinata cu tripletii s-au schimbat datele  problemei, Zsolt si-a calcat pe inima si s-a insurat cu ea. Sa nu se inteleaga gresit, el o iubeste foarte mult, dar, poate, pasul spre casatorie era mult prea mare”, au precizat prietenii cuplului pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate