Șocant! A murit după ce a fost scuipată de o persoană infectată cu COVID-19. Cazul a șocat o lume întreagă

O angajată a căilor ferate britanice a murit de coronavirus, după ce o persoană care susținea că este infectată a scuipat-o.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Șocant! A murit după ce a fost scuipată de o persoană infectată cu COVID-19. Cazul a șocat o lume întreagă


In articol:

Belly Mujinga avea 47 de ani și era angajată la Gara Victoria din Londra. Femeia a început să prezinte simptomele specifice coronavirusului, după ce o persoană care spunea că are virusul a scuipat-o pe data de 22 martie. Ea nu a fost singura victimă în ziua respectivă. Alături de ea a mai fost atacat un coleg de al ei. Acum, însă, a venit vestea tragică. Belly s-ar fi infectat și a pierdut lupta cu virusul ucigaș, relatează AFP.

A murit după ce a fost scuipată de o persoană cu COVID-19

”Un om a tuşit către ei şi le-a spus că avea virusul”, adaugă sindicatul.

La câteva zile după ce a fost scuipată, medicul a sfătuit-o să-şi întrerupă activitatea, supă ce a acuzat prezenta problemelor respiratorii. Starea de sănătate a acesteia a continua să se deterioreze foarte rapid și a fost necesară internarea în spital și conectată la un aparat de respirație artificială. A murit trei zile mai târziu, lăsând în urmă un soţ şi o fiică în vârstă de 11 ani, care nu au mai revăzut-o de când a plecat cu ambulanţa la spital.

Citeste si: Sfidarea ordonanțelor militare! Membrii clanului Corduneanu au încins grătarul pe spațiul public și au transmis live distracția: "N-am făcut nimic ilegal. Suntem la o logodnă"

Citeste si: Povestea sopranei Maria Macsim Nicoară, aflată în comă după ce a căzut pe scări! Accident sau soţ abuziv? Bărbatul este suspect pentru tentativă de omor

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, filmată în timp ce avea relații intime cu Sergio! Dezvăluiri halucinante

Poliţia britanică a Transporturilor a deschis apoi o anchetă, potrivit TSSA, care anunţă că a cerut autorităţii de reglementare a transportului feroviar să analizeze evenimentele.

Secretarul general al sindicatului, Manuel Cortes, a cerut ca guvernul să acorde o indemnizaţie familiilor tuturor lucrătorilor din sector care au murit din cauza covid-19, aşa cum se întâmplă în cazul membrilor personalului din domeniul sănătăţii.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate