Vedete

ȘOCANT! Andy, atac dur la adresa lui Jador la scurt timp după ce s-a pupat cu Simina în casa Puterea Dragostei! ”Femeia te-a dus cu zăhărelul”

Andy Adetu a spus clar ce simțea Simina în cazul lui Jador la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Simina și Jador au format o pereche la Puterea dragostei și oamenii care i-au susținut au crezut că în povestea lor curge numai lapte și miere! ”O iubesc enorm, practic m-am îndrăgostit de ea din primul moment în care am văzut-o! Eram uluit de frumusețea ei și am sperat din tot sufletul să fie femeia care să mă completeze pe mine toată viața”, a spus Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Din păcate pentru manelist, bruneta și-a îndreptat atenția și spre alți bărbați din casa amorului, mai mult cu Andy Adetu, cel care a format o pereche o bună bucată de timp cu Roxana, s-a și sărutat cu patos! "Simina e ca o prietenă foarte bună,  dar trebuie să recunosc că s-au întâmplat mai multe între noi. Asta știm doar noi doi! Ne-am pupat direct! Iar atunci Jador era acasă, probabil era la o cântare”, a declarat Andy, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Mihai Constantinescu, țintuit pe patul de spital: „Afecțiunea pe care o am...”

Citeste si: Secretele Plușicăi! Despre sex la prima întâlnire, dimensiuni și preludiu, cu cea mai ”dotată” concurentă de la ”Puterea Dragostei” EXCLUSIV

Citeste si: Cuplu șoc la Puterea Dragostei! Bianca și-a găsit în sfârșit alesul? Imaginea care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Andy îl ironizează pe Jador! ”Simina nu te iubea”

În premieră pentru WOWbiz.ro, bărbatul a mers chiar mai departe! Astfel, Andy îl ironizează pe Jador, despre care spune că este doar un tip care vorbea la telefon cu Simina și atât! Restul sunt doar interpretări și ”scenarii” de ale cântărețului! ”Femeia te-a dus cu zăhărelul, frate! Nu te iubea! Nu voia să fie cu tine! Altfel, de ce s-ar fi apropiat de mine și de None! Tu erai doar omul de acasă, care o stresa în opinia ei, cu mesaje și gelozii nejustificate”, a declarat fostul concurent din show-ul Puterea dragostei!

Galerie foto