Șocant! Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile! Ce a fost nevoit să își vândă bărbatul pentru a evita dezastrul?

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile! În perioada de pandemie, soțul ți-a vândut o proprietate pentru a putea plăti dările

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile


In articol:

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile! Problemele par a nu se mai termina pentru Brigitte Sfăt! De la scandalul cu fiul ei, parcă toate relele au ieșit la suprafață, iar dacă până de curând nu se știa să aibă vreo problemă financiară, ei bine, acum, în presă, se menționează fel de fel de lucruri cu care se confruntă bruneta în calitate de om de afaceri.

Brigitte Sfăt și fiul ei

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile în perioada pandemiei de coronavirus

De pildă, în urmă cu o săptămână, jurnaliștii de la Cancan au dezvăluit că Brigitte își vinde apartamentul de lux cu patru camere situat în zona Herăstrău, București. Potrivit anumite surse, vedeta vrea să-i dea banii fiului ei, pentru a-și regla conturile, după ce el a apărut la televizor și a spus clar că o să se lupte pentru avearea lăsată de tatăl lui, Ovidiu Sfăt, primul soț al vedetei, decedat în urma unui infarct.

Citeste si: Brigitte Pastramă își vinde apartamentul de lux din Capitală! Prețul pe care-l cere vedeta

Citeste si: Brigitte Pastramă bătută! Vedeta a văzut moartea cu ochii!

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă i-a dat emoții uriașe cu examenul de Bacalaureat! Robert Sfăt a fost la un pas să pice BAC-ul acum un an!

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile

Brigitte Sfăt își vinde și apartamentul primit de la Ilie Năstase

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile! O dovadă că ziariștii au dreptate este și faptul că Brigitte ar fi postat anunțul pe internet, în care a pus și prețul de vânzare al imobilului primit de la Ilie Năstase... 295.000 de euro. ”Proprietar, vând apartament 4 camere, trei băi, patru balcoane în zona Herăstrău, Ambasada Chinei. Apartamentul se vinde parțial mobilat sau mobilat. Suprafață totală 140 m2, etaj 1 din 6, lift, portar”, scrie în descrierea anunțului.

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile! ”El a fost de acord să renunțe la business-ul acela, trebuia să se facă un efort”

Brigitte Sfăt, ajutată de Florin Pastramă să își salveze afacerile! Potrivit acelorași surse, Brigitte și Florin Pastramă au căzut de comun acord să-și vândă șaormeria, iar aici prețul cerut este de 57.000 de euro, însă poate fi negociabil. Totul în condițiile în care apropiații celor doi susțin că ei au avut probleme financiare în perioada pandemiei, atunci când vedeta și-a și închis, obligată de împrejurări, celebrul Castel, locul de joacă de fițe pentru copii și a muncit cot la cot cu bărbatul ei să se mențină pe linia de plutire. Mai mult decât atât,se pare că Pastramă și-a vândut o proprietate pentru a plăti toate dările și datoriile să fie scăzute considerabil. ”El a fost de acord să renunțe la business-ul acela, trebuia să se facă un efort, întrucât, situația în perioada coronavirusului nu a iertat mediul de afaceri nici măcar un pic”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate