ȘOCANT! Camerele video ignorate in cazul Caracal! Anchetatorii nici nu le-au luat în seamă! ”Erau la doar două curți de casa groazei”

În nouă zile de căutări, în mod surprinzător, oamenii legii nu au luat în calcul camerele de luat vederi din casele vecine

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

De mai bine de nouă zile, România este în alertă maximă după ce Gheorghe Dincă, un individ de 66 de ani din Caracal, ar fi ucis cu sânge rece două adolescente din localitate, Alexandra și Luiza!

Dacă, inițial, bărbatul nu și-a recunoscut vina și i-a pus pe anchetatori pe piste false, pe parcursul anchetei, situația s-a schimbat radical, și chiar surse oficiale au anunțat ”spovedania” lui Dincă. Bărbatul a explicat clar oamenilor legii că a lovit-o pe Alexandra, apoi a ars-o într-un butoi, după ce, în prealabil a pus vaselină peste ea.

Pe de altă parte însă, mărturiile lui Gheorghe Dincă nu sunt suficiente. Surse din anchetă spun că echipa venită de la Bucureşti pentru cercetări, vineri, a găsit o mizerie de nedescris în casa monstrului.

”Foarte multe haine aruncate peste tot, inclusiv haine de femei (soţia lui Dincă a locuit şi ea aici multă vreme, în urmă cu ceva ani, e foarte posibil să fi rămas lucruri ale ei în casă), fel de fel de improvizaţii casnice, inclusiv patul pe care Dincă spune că le-a ţinut pe Alexandra şi pe Luiza.

O masivă operațiune a poliției se desfășoară la casa criminalului din Caracal. Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum. Toată acţiunea e condusă de comisarul șef Florian Eniță, criminalist de 20 de ani, cel care a primit distincţia de Poliţistul Anului în 2018”, scrie adevărul.ro.

Citeste si: Cumpănașu, siderat când a auzit de drepturile criminalului: "L-a torturat cineva? L-a schingiuit cum a făcut el cu fetele alea?"

fara descriere

Criminalul de la Caracal, văzut pe camerele video ale vecinilor? ”Oamenii care stau acolo și-au montat aparate speciale”

Totuși, în mod ineplixabil, în toate aceste zile, anchetatorii nu au luat în calcul un lucru extrem de important și anume criminalul de la Caracal, ar putea fi văzut pe camerele video ale vecinilor, însă, până acum, nimeni nu le-a cerut! Jurnalistul Ovidiu Zara a susținut că, venit la fața locului, a aflat că la doar două curți de casa groazei, oamenii au locuințe dotate cu camera de supraveghere.

”În zonă, sunt multe camere video. La a doua casă există, la a patra, persoane fizice și-au montat așa ceva, iar în spatele imobilului părăsit, există o altă curte în care oamenii care stau acolo și-au montat aparate speciale, însă, până acum, nimeni din partea autorităților nu le-a luat în seamă”, a dezvăluit ziaristul.

Foto Inqam/ Bogdan Danescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate