Socant! Catanga vorbeste cu spiritul mamei moarte: "Dorm cu poza ei in brate" - VEZI ce ritual are artista in fiecare noapte

Cornelia Catanga si-a pierdut mama in 1991, chiar inainte de Paste, si a suferit un mare soc atunci cand si-a dat seama ca a ramas fara una dintre cele mai dragi persoane.

novalue

Incidentul a marcat-o atât de tare pe artistă, încât de atunci adoarme îmbrăţişând un bebeluş din pluş care îi spune rugăciunea "Tatăl nostru".  Artista şi-a iubit enorm mama şi de când a pierdut-o doarme cu tabloul acesteia la cap, lângă pernă. În acest fel, susţine Cornelia Catanga, reuşeşte să comunice mai bine cu cea care i-a dat viaţă.

"De ani buni, dorm cu poza mamei mele în braţe.

Am pierdut-o pe mama în anul 1991, dar suferinţa a rămas la fel de puternică, pentru că am iubit-o enorm. Ea m-a crescut singură de când aveam nouă luni... Şi reuşesc să vorbesc cu ea în fiecare noapte, îmi apare în vis şi mă sfătuieşte. Dimineaţa mă trezesc luminată. Am un îngeraş, un bebeluş cu care dorm în pat. Îmi spune «Tatăl nostru» şi mă linişteşte. Asta se întâmplă după ce am pierdut sarcina şi am făcut o depresie puternică", a mărturisit Cornelia Catanga pentru ring.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies