Șocant, ce a putut să ceară Dincă în pușcărie! Criminalul din Caracal vrea să stea singur în celulă

Gheorghe Dincă i-a surprins pe anchetatori în arest. Acum, criminalul din Caracal are pretenții și în celulă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă șochează de la o zi la alta! Bărbatul care le-a ucis cu sânge rece pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, conform declarațiilor date până acum de el în arest, pare a ridica în ultima vreme tot felul de pretenții.

Astfel, dacă, zilele trecute, la reconstiturea crimelor, el a șocat în momentul în care a dorit să bea numai apă plată la sticlă mică și să mănânce un sandviș, întrucât susținea că îi este foame, mai mult, a cerut să stea la umbra, fiindcă ”îl deranja” soarele, ei bine, acum, alte știri surprinzătoare apar despre monstrul din Caracal.

Citeste si: Dezvăluirea incredibilă făcută de Gheorghe Dincă în fața colegilor de celulă despre Luiza Melencu

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: TUPEU MAXIM! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe polițiști, ieri, la reconstituire! Criminalul din Caracal a vrut să stea la umbră

Citeste si: Ultimă oră! Raportul IML în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă și în pădure

fara descriere

Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă, fără cei doi colegi

Din ultimele informații, surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă! Criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal. În atari condiții, Dincă merge pe ideea că ar fi mai bine să fie izolat, departe celor doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă a ajuns de nerecunoscut în arest, după o lună și jumătate de interogatorii dure. În loc să fie afectat de regimul de viață pe care-l duce acum și de faptul că ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, ”monstrul din Caracal” a părut scos mai degrabă de la un centru de relaxare decât din arest în momentul în care a fost prezent la reconstituirea crimelor.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate