ȘOCANT, ce a spus Andy despre Roxana în momentul în care a văzut-o în brațele lui Hamude! ”Îi place să fie cu toți! Nu e o surpriză”

Andy Adetu nu a rămas surprins de felul în care fosta sa iubită, Roxana, flirtează cu Hamude la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Încurcate-s Căile Domnului în casa Puterea Dragostei! În urmă cu doar o zi, Roxana a apărut în emisiune în brațele lui…Hamude și toată lumea a rămaș șocată! Această apropiere între cei doi este neașteptată, în condițiile în care tânăra a declarat, de nenumărate ori, că încă se gândește la Andy, fostul ei iubit din show!

Pe de altă parte, apropierea dintre cei doi a părut mai mult decât o joacă sau un gest de prietenie, lucru care nu a fost perceput de Andy într-un mod pozitiv. Dimpotrivă, bărbatul chiar a avut ceva de spus în acest sens și nicidecum pe un ton…amical.

”Motivul care m-a determinat să renunț la Roxana a fost neîncrederea! Atitudinea ei, disponibilitatea și felul în care le zâmbea bărbaților din casă și nu numai, drăgălățenie exagerată, toate adunute m-au făcut să termin relația! Ce să îi spune, ei îi place să fie cu toți. Nu este o surpriză pentru mine să o văd că se comportă așa! Este genul ei și de aceea, nu va rezista în nicio poveste frumoasă foarte multă vreme”, a spus Andy pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Soția lui Răzvan Fodor, mărturii șocante: "Pierderile de memorie au început odată cu sarcina"

Citeste si: Maneaua Puterea Dragostei care a înnebunit toți fanii emisiunii! Nyno a făcut o piesă despre toți concurenții din casă

Citeste si: O nouă concurentă, Lavinia, a intrat în casa Puterea Dragostei! L-a văzut pe Hamude dezbrăcat și imediat a mărturisit că e atrasă de el

Andy a atacat-o dur pe Roxana de la Puterea dragostei! ”A fost o lipsă de respect”

La două săptămâni la ieșirea din competiția amoroasă, Andy a atacat-o dur pe Roxana de la Puterea dragostei! În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, bărbatul a vorbit despre tot ce i-a lăsat un gust amar! "M-a durut foarte tare faptul că ea a vorbit și apoi s-a sărutat în fața mea cu Alexander. A fost o lipsă de respect și, sincer, nu am mai înțeles ce înseamnă iubirea. Putea să facă orice după, nu am mai avut încredere în ea. Dincolo de frumusețe, nu mai este nimic. Comportamentul ei a distrus totul. Am realizat că ea dorea atenția tuturor, nu doar pe a mea”, a vorbit Andy Adetu într-un live pe WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: