Șocant! Ce a spus Thalida de la Puterea dragostei despre fostul ei iubit Kamara la câteva zile înainte de a se vedea la un eveniment monden! ”Un om cu un caracter urât! Nu m-aș mai întoarce la el niciodată!”

Thalida de la Puterea dragostei consider încheiată definitiv legătura pe care a avut-o cu Kamara, omul pe care îl consideră un tip cu un caracter îndoielnic

Distribuie pe:


In articol:

La două luni de la plecarea din casa Puterea dragostei, Thalida Trofin pare că a încheiat definitiv conturile cu Kamara, primul bărbat din viața ei și omul despre care a susținut că a fost îndrăgostită, dar, în același timp, și trădată fără milă.

Citeste si: Înâlnire de gradul 0! După un scandal uriaș, Thalida de la Puterea Dragostei și Kamara au dat nas în nas la un eveniment caritabil!

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, amănunte incedibile despre operația la nas suferită în Turcia! ”Aștept să îmi scoată tijele de silicon din nări”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Primele imagini cu Thalida de la Puterea Dragostei după ce s-a operat la nas

Lumea showbiz-ului a fost, de altfel, zguduită de un scandal uriaș între cei doi. Thalida și Kamara s-au certat înfiorător din cauză că artistul nu voia să recunoască relația pe care ei au avut-o, iar cuvintele grele s-au spus în special pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, în urma disputelor dure, Kamara și Thalida de la Puterea Dragostei au avut grijă să nu se vadă față în față, și așa a și fost, până, zilele trecute, la ziua de naștere a lui Ensar Duman, transformată în eveniment caritabil.

Thalida de la Puterea dragostei l-a evitat, recent, pe Kamara, la un eveniment privat

La aniversarea cu pricina, artistul era invitat să cânte, și a făcut-o cu fiul lui, Leon, în brațe, micuțul operat de curând, în Turcia, de Asociația Ensar Duman cu rezultate incredibile, iar Thalida de la Puterea Dragostei era, la rândul ei, invitată pentru a dona bani pentru copiii bolnavi. Și, chiar dacă lumea se aștepta ca, la un moment dat, Kamara să o salute pe femeie, sau invers, cei doi au încercat, cu riscul de a fi ușor caraghioși, să se ignore. ”Au preferat să stea departe și să evite conflictele inutile”, au povestit persoane de la fața locului.

Thalida de la Puterea dragostei l-a atacat dur pe Kamara! ”M-a durut atunci când a spus că el m-a făcut om mare”

Cu puțin timp înainte, Thalida de la Puterea dragostei l-a atacat dur pe Kamara într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro! Tânăra a spus ce avea pe suflet și a menționat clar că nu mai există cale de întoarcere în cazul lor. ”M-a durut atunci când a spus că el m-a făcut om mare, că el m-a făcut de fapt cântăreața, fiindcă eu aș fi fost un nimeni fără el, dar nu este adevărat. Eu cânt, pentru că am studiat și cred că am și talent, iar în timp, s-a și văzut acest lucru. Însă atât a putut el să spună, asta e…Nu mai zic nimic. Cert este că, oricât de mult am ținut la el în trecut, acum, nu aș putea să mai am niciodată o relație cu om ca el, cu un caracter atât de urât”, a declarat Thalida pentru WOWbiz.ro!

Thalida de la Puterea Dragostei și-a tatuat pe mână prima noapte de dragoste, cea cu Kamara

Toată durerea fetei are o bază! Thalida de la Puterea dragostei l-a atacat dur pe Kamara, pentru că nu a putut uita umilențele cântărețului. Drept dovadă și dezvălurile făcute de ea în trecut despre prima experiență sexuală avută în viața sa, alături de cântăreț, și modul în care acesta a ales să o trateze după legătura din...dormitor. ”Credeam că merit măcar o conversație. Se pare că m-am înșelat, amarnic chiar. Dar ai si tu dreptate, de ce să rupi din timpul tău prețios ca să asculți prostiile un fetițe suferinde? Chiar n-are sens. Un singur lucru te rog, nu mă mai întreba ce fac, cum sunt etc, îmi faci rău. Nu sunt bine deloc, dar voi fi, un gram de milă e ultimul lucru de care am nevoie. În cazul în care te întrebi, deși nu cred, vine și explicația: nici în coșmarurile mele cele mai urâte nu mi-am imaginat că după prima mea experiență din viața mea cu persoana pe care, nu întâmplător, la 21 de ani o aleg pentru asta, nu o s-o mai văd nici 10 minute la față, atât, alte adăugări nu-și mai au rostul. (…) Un singur lucru am să-ți reproșez: dacă știai că e haos în viața ta, trebuia să nu mă lași să intru de la început, nu să mă chinui și pe mine pe lângă tine”, ne povestea Thalida că-i scria lui Kamara. Iar acesta, spunea fata, îi dădea mesaje în care afirma că este prea ocupat ca să-și mai facă timp pentru ea. Și se întâmpla la aproximativ o lună după ce avusese loc noptea de iubire, adică data de 28.08.2018, așa cum arată tatuajul pe care cântăreața l-a făcut pe mână. 

Galerie foto 
Citește și:

Adevarul despre conditiile din casa Puterea dragostei! Totul a fost filmat: ''NU avem mancare''

Povestea inelului primit de Simina de la Alex Zănoagă! ”Mi l-a dat în mașină și mi-a spus să scot tinicheaua veche de pe deget! M-am supărat”

Șocant! Mama Siminei a leșinat când a aflat vestea! Momente cumplite pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Jador, în culmea fericirii! E numărul unu! "Am câştigat" Vezi mesajul emoţionant pentru susţinătorii lui!

Adrian Nartea, primele declarații despre infectarea cu coronavirus! Care este, de fapt, adevărul: „Nu am și nu am avut”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies