Șocant! Ce au găsit medicii în corpul unui bărbat din Botoșani. Și-au făcut cruce

Un caz șocant a avut loc într-un spital din Botoșani! Ce au găsit medicii în corpul unui bărbat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un caz halucinant a avut loc într-un spital din Botoșani. Medicii și-au făcut cruce când au văzut ce au în organism! Ba mai mult decât atât, nici corpul nu a reacționat la corpurile străine pe care le avea.

La un moment dat, bărbatul a mărturisit că nu se simte bine, astfel a mers la spital. Însă, când i-a fost făcută o radiografie, medicii și-au făcut cruce! Bărbatul avea în corp ace, cuie și bucăți de sârmă. Cazul lui a fost făcut public pe rețelele de socializare de către medicul internist Elena Cardaș de la Spitalul Județean din Botoșani.

Citeste si: O nouă moarte cumplită în România! O femeie a fost călcată de tren

Citeste si: Un tânăr de 18 ani din Oradea s-a spânzurat după ce a susținut Bacalaureatul! Puștiul luase 9.25 la BAC și fusese admis la o facultate din China! Ce l-a determinat să-și ia viața

fara descriere

Citeste si: Horror! Mâna unui copil de doi ani a fost blocată între scările rulante într-un complex comercial! A zbierat de durere! Mama lui, întinsă pe jos, implorând după ajutor

„Ce se mai poate găsi în corpul unui pacient. Ace, cuie, sârme. În 40 de ani de când mă învârt în ale medicinii nu am mai văzut aşa ceva. Ca o precizare este vorba de un pacient cu tulburări afective şi psihice. Acele sunt de mult acolo, umăr, gât, axilă. Corpul le acceptă. Ce să facă, săracul. Este o victimă”, a scris medicul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate