ȘOCANT! Ce se întâmplă între Ella de la Puterea dragostei și tatăl ei! Nu au mai vorbit de un an! EXCLUISIV

Ella de la Puterea Dragostei are o relație rece cu tatăl ei, cu care nu a mai luat legătura de mai bine de un an!

Autor: C.I., Cornelia Ionescu

In articol:

Ella de la Puterea dragostei este o fire sensibilă, drept dovadă de foarte multe ori, frumoasa femeie a vărsat lacrimi amare în shows-ul moderat de Andreea Mantea, zilnic, la KanalD.

"Nu îmi st ă î n fire s ă m ă cert, s ă arunc cu noroi î n oameni sau s ă vorbesc ce nu trebuie. Mereu am s ă stau î n banca mea, r â d c â nd este cazul ș i pl â ng, fără să dau vreo explicașie cuiva, fiindc ă a ș a sunt eu, mai sensibil ă, orice cuv â nt m ă doare", a spus brunetă pentru

WOWbiz.ro, într-un live exclusive, în umră cu ceva vreme.

Ella de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce este sensibilă! ” Tata era un om sever ș i strict”

Sensibilitatea Ellei are poate și anumite rădăcini din…familie. Concurenta de la Puterea dragostei a povestit de altfel că nu a prea avut o copilărie fericită, din contră, ea a avut parte mai mult de durere datorată, în special, rigorii cu care a fost crescută.

Tata era un om sever ș i strict, nu î l interesa dac ă î mi place un lucru sau nu, dac ă am nevoie de afec ț iune, mai ales c ă mama era oarb ă ș i nu m ă putea ajuta cu mai mult de un sfat.
Noi suntem de o anumit
ă religie, cu reguli mai stricte, iar p ă rintele mele mi-a dat o educa ț ie cazon ă! Ce sa zic a fost foarte greu! ,  a dezvăluit concurenta de la Puterea dragostei.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Puterea Dragostei: Scandalul codița ia amploare din nou. Ella este provocată de Iancu să-l tragă pe Turcu de codiță, iar Roxana intervine: „Ai înnebunit la cap?”

Citeste si: Bianca de la Puterea Drgaostei și-a pus acid în buze. Prima reacție: a sunat-o pe mama ei și a început să plângă

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei este afecatată de scandalul cu Jador? Mesajul de pe Instagram care le-a dat mult de gândit fanilor

Ella de la Puterea dragoste a vorbit despre bătăile primite de la părintele său! ”Î n loc de un sfat primeam o palm ă !”  

Mai mult,   în premier ă pentru WOWbiz.ro, bruneta avea să facă și dezvăluiri de-a dreptul tulburătoare, din care a rezultat faptul că a fost lovită de tatăl ei și nu doar o singură dată.” Am avut un p ă rinte violent! De pild ă, poate p ă rea absurd, dar  t ata nu m-a l ă sat   niciodat ă s ă port pantaloni. Poate c â nd eram copil, situa ț ia era alta, dar cu timpul, c â nd am î nceput s ă am ș i eu forme, mi-a ș fi dorit s ă pot ar ă ta mai sexy î n colan ț i. Nu se putea, î mi era interzis. At â t de dur era tata î nc â t, nici la ora de sport nu mi se permitea s ă î mi iau pantaloni. Primeam b ă t ă i de la el dac ă nu ascultam. Ce s ă spun, acesta era doar un aspect. Apoi, am ajuns la adolescen ță ș i a ș fi dorit s ă discut problemele specifice v â rstei cu p ă rintele meu, dar eu î n loc de un sfat primeam o palm ă! Poate ș i acesta a fost motivul ca, la un moment dat, s ă m ă decid s ă plec de acas ă. Aveam 16 ani ș i aveam urmele durit ăț ii lui pe corp. Nu mai suportam. Tata m-a b ă tut de mi-a l ă sat semne pe spat e”, a spus Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în trecut.

Ella de la Puterea dragostei nu a mai vorbit cu tatăl ei de un an! Ce l-a deranjat pe părintele concurentei

Toate aceste declarații pe care bruneta le-a dat la vremea respectivă nu i-au căzut bine părintelui ei, astfel că, de atunci, el a preferat să nu mai ia legătura cu fata sa. Dezvăluirea a fost făcută reporterilor WOWbiz.ro prezenți la Istanbul chiar de concurentă. Astfel, tot în premieră, am aflat că Ella de la Puterea dragostei nu a mai vorbit cu tatăl ei de un an și lucrurile nu par a merge pe un făgaș normal nici în viitorul apropiat, decât în cazul în care, cel mai probabil, una dintre părți va ceda.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador, prima dedicație după ce Simina a devenit soția lui Zănoagă ”Momentul ăla când o iubești pe ...” VIDEO

Imagini din avionul groazei în care s-au aflat concurenții de la Puterea Dragostei! Se aude țipătul Ellei VIDEO

Momente de groază trăite de concurenții de la Puterea Dragostei, la întoarcerea din vacanță! ”Andreea Pirui țipa, Roxana plângea”

6 zodii vor avea o zi imprevizibila. Berbecii au parte de schimbări în bine la locul de muncă

Un adevărat RĂZBOI ÎN ROMÂNIA! Vestea cruntă a venit chiar acum. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

O teorie genetică le ridică bărbaților mari semne de întrebare. Cu cine ar putea semăna copiii lor

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies