Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț susține că ”scria în astre” că în perioada în care Alexandra Măceșanu cerea ajutorul autorităților pentru a scăpa din mâinile lui Dincă, organele statului îi vor fi potrivnice.

Autor: C.L.

In articol:

Alexandra Macesanu
Alexandra Macesanu, previziuni astrologice Ioan Burculet

Previziunile astrologice pentru săptămâna în care Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheoghe Dincă, pentru Fecioară, zodia tinerei, erau complet nefavorabile.

”Ne întrebăm deseori dacă previziunile astrale se adeveresc sau aduc indicii importante ca și repere în evoluția noastră de zi cu zi sau cea săptămânală.

Ei bine, deși părerile sunt împărțite, astrologia ca “știință” este acea ecuație focusată la un moment dat în Univers și aspectele sunt de fapt niște criptograme si algoritmi matematici ale Universului. Nu semnele, planetele sau influența unor altor factori cum sunt casele astrologice sau retrogradările. Capitolul mult mai profund este când specialistul știe să traducă acest limbaj criptat, care nu este la îndemâna tuturor și poate acoperi un spectru mai larg cum este și cazul de față.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 19-25 august! Ce zodii vor avea parte de schimbări, conform astrologului Ioan Burculeț

Citeste si: Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, despre ”casa groazei” de la Caracal: ”Va arde ca o torță”

Citeste si: Gheorghe Dincă a omorât cel puțin 5 tinere, iar în spatele lui este o femeie! Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWBiz.ro, aruncă bomba despre criminalul din Caracal

Pentru intervalul 22- 28 iulie a.c. am observat că avea să fie de la bun început dificil, o săptămână care prin nuanțele ei avea să aducă în viața și evoluția fiecăruia, elementul de dificultate! La descrierea fiecărui semn zodiacal în parte, atunci când observ anumite nuanțe nu prea plăcute, încerc să aduc în față acel

traseu mai bun sau mai plăcut. De exemplu, pentru Alexandra Măceșanu, victima din cazul Caracal, care la data de 25 iulie a fost victima organelor și autorităților de stat… lucrurile, din punct de vedere astrologic, se vedeau chiar așa”, a precizat specialistul în astrologie Ioan Burculeț, după ce a aflat că Alexandra este născută pe 15 septembrie 2003, deci este Fecioara, ca semn zodiacal.

Ce spunea horoscopul despre Alexandra Măceșanu: ”Anularea unor discuții importante”

”Nu întâmplător, am scris și punctat la vremea respectivă următoarele: “Ceea ce trebuie să echilibrați sunt raporturile și relațiile cu autoritatea, superiorii în sectorul profesional, raporturile și relațiile internaționale….” ulterior am menționat: “Sancțiune, amendă, anularea unor discuții importante…”. Acum dacă stăm bine și ne gândim, faptul că problemele în cazul Alexandrei au fost autoritățile, relațiile și comunicarea ei cu acestea, așa se vedea concret, obiectiv, tranșant la vremea respectivă, din informațiile furnizate”, a afirmat specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies