Vedete

ŞOCANT! Cel mai iubit cuplu din muzica populară, atacat de patronul unui club din Resiţa! “A fost violent cu mine şi soţul meu. Trei colegi din trupa mea sunt răniţi!“

Momente de groaza pentru cel mai iubit cuplu de muzica populara si de petrecere. Culita Sterp si Carmen de la Salciua sustin ca ar fi fost la un pas sa fie batuti de patronul unui club din Resita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
ŞOCANT! Cel mai iubit cuplu din muzica populară, atacat de patronul unui club din Resiţa! “A fost violent cu mine şi soţul meu. Trei colegi din trupa mea sunt răniţi!“icon photo
Culita Sterp si Carmen de la Salciua, cei doi care formeaza un cuplu atat in viata reala, cat si pe scena, sunt in mijlocul unui scandal urias dupa ce au fost la un pas fie batuti de patronul unui club unde au fost invitati sa sustina un concert. Potrivit cantaretei, nemultumit ca aceasta nu canta non-stop, patronul a devenit extrem de violent cu ea si sotul acesteia, dar si cu colegii lor de trupa. Artista a reusit cu greu sa paraseasca clubul Million din Resita.

 

Mai mult decat atat, 3 dintre colegii de trupa a celor doi artisti au fost raniti, unul fiind in stare grava. Acestia au fost batuti de cunostinte ale patronului. Carmen si Culita deja au depus o plangere la politie si au de gand sa mearga mai departe in instanta pentru a-si gasi dreptatea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune