ȘOCANT! Crisitan Cioacă ajunge iar în fața judecătorilor

Cristain Cioacă nu poate sta departe de magistrați. Cunoscutul Cioacă din cazul Elodia Ghinescu va fi adus iar în fața judecătorilor.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

ȘOCANT! Crisitan Cioacă ajunge iar în fața judecătorilor
ȘOCANT! Crisitan Cioacă ajunge iar în fața judecătorilor

Cioacă nu s-a scos de la întreținere și este bun de plată

Cristian Cioacă a fost dat în judecată de Asociația de Proprietari Iuliu Maniu nr.68 din Brașov - locul unde a locuit acesta cu soția sa, Elodia Ghinescu. Cristian Cioacă va fi adus în fața instanței din cauza restanțelor lui la întreținere, care au început să se adune încă din luna decembrie a anului 2016.


In articol:

Cristian Cioacă se afla închis la acea dată, după ce a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare.

Acesta a ramas însă dator asociației de proprietari. Din decembrie 2016 și ianuarie 2019, asociația de proprietari a contabilizat o datorie a lui Cristian Cioacă ce ajungea la suma de 17.962,12 lei.

Decizia judecătoriei

”Tip solutie: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI IULIU MANIU NR.68 în contradictoriu cu pârâtul CIOACĂ CONSTANTIN CRISTIAN. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 17962,12 lei, compusă din: debit principal cheltuieli de întreţinere decembrie 2016 – ianuarie 2019 de 9192,59 lei, penalităţi de întârziere aferente aceleiaşi perioade în cuantum de 8452,82 lei şi 92,51 lei fond de reparaţii aferente aceleiaşi perioade. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1020 lei reprezentând taxă extras ONRC (20 lei) şi onorariu avocaţial (1000 lei). Respinge ca neîntemeiată cererea de valoare redusă formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI IULIU MANIU NR.68 în contradictoriu cu pârâtul SC OFERTE CHICAGO IMOBILIARE M.G.D. SRL. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Braşov. Pronunţată în data de 20.07.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, au hotărât judecătorii.

Procurorii au arătat în rechizitoriul trimis instanței că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relații conflictuale preexistente legate de un iminent divorț generat de presupusele relații extraconjugale ale soților, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuțiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soției sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”, citează cancan.ro.

Citeste si: Români, atenție mare! Este anunțul dimineții. Se poate ca tu să fii cel păgubit! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

„Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanței în Dubai, precum și perdeaua de duș din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului și le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constat și lipsa unor obiecte, precum: un cuțit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj și perdeaua de duș”, au explicat procurorii.

Anchetatorii au precizat că în noaptea în care ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, copilul minor al celor doi se afla în apartament.

Citeste si: Irina Deaconescu a dat vestea cea mare! Cristi Manea, fotbalistul de la CFR Cluj va fi tătic!

Citeste si: Ordinul prin care comuna din Prahova a fost carantinată, atacat în Instanță

Citeste si: Doliu în PSD! Un primar și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier: ”Dumnezeu să te aibă în pază, prieten drag!”

Înainte să se însoare cu avocata Elodia Ghinescu, polițistul Cristian Cioacă a mai fost căsătorit

ȘOCANT! Crisitan Cioacă ajunge iar în fața judecătorilor
ȘOCANT! Crisitan Cioacă ajunge iar în fața judecătorilor

Lavinia Bălan (44 de ani) este prima soție a lui Cristian Cioacă, polițistul condamnat la închisoare grea pentru omorârea Elodiei Ghinescu, a doua sa nevastă. Căsnicia cu Cioacă a durat relativ puțin, după care Lavinia a decis să schimbe aerul și a plecat în Franța, acolo unde s-a stabilit, întemeindu-și o altă familie, cu Oliver. În total contrast cu Cioacă, aflat în detenție, Lavinia face carieră în cercetare din postura de senior-cercetător la Institutul de Știința Materialelor din Mulhouse.

În timp, prima soție a lui Cioacă a urcat pe scara valorică, ajungând un nume de referință în cercetarea chimică și biologică moleculară din Hexagon. Lavinia a obținut primul brevet de inventator pentru "nanocompozit luminiscent organo-anorganic bazat pe nanoparticule de oxid de zinc şi metoda sa de fabricare", după care au mai urmat pentru româncă alte asemenea realizări extraordinare, la care se adaugă apariții în peste 100 de publicații de specialitate și 4 cărți publicate în domeniu, ultima apărută luna trecută. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

FOTO/ Super jenant! Au apărut poze cu Raluca Pastramă complet goală! Ea i-a trimis fotografiile unui bărbat! Reacția șocantă a lui Pepe

Horoscop august 2020. Zodii care au noroc în dragoste și carieră. Câștiguri neașteptate pentru alți nativi

Nicoleta Guță a devenit patroană de magazin alimentar! Manelista vinde produse bio!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies