Șocant! Cum a ales să se sinucidă un tânăr, de față cu mama sa: „Aoleu, mamă...”

Un tânăr din Costești, Argeș, s-a sinucis duminică de față cu mama sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Clipe de groază duminică în județul Argeș. Un tânăr care peste numai o lună urma să împlinească 30 de ani s-a sinucis într-un mod de-a dreptul șocant.

Bărbatul a luat o mașină de ocazie împreună cu mama sa. După ce au urcat în mașină, bărbatul s-a aruncat din mers, în fața unei mașini care venea din sens opus.

Șoferul și mama lui n-au putut face nimic pentru a-l opri. Mai mult, vehiculul care venea din sens opus n-a putut să-l evite și l-a lovit mortal.

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

Citeste si: Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturii cutremurătoare la școala la care a învățat fiica sa: „Un monstru de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”

Tânărul suferea de depresie, după ce se despărțise recent de femeia cu care avea un copil.  Localnicii din Costeşti, Argeş, au auzit strigătele disperate ale mamei, care nu a putut face nimic. Martorii povestesc că femeia le-a spus ca fiul ei suferea de depresie:

„Îl jelea acolo jos şi zicea: Aoleu, mamă, am uitat să-ţi dau medicamentele!”.

Foto: Facebook Info Pierderi si Accidente Pitesti.

Descoperire șocantă în lacul IOR, din București! Un bărbat de 35 de ani și-a luat viața. Cine este victima și de ce a recurs la acest gest

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost observat de un trecător care a apelat 112. Scafandrii ajunși la fața locului au recuperat trupul, iar poliștii au deschis dosar penal pentru a afla cine este bărbatul.

Bărbatul de 35 de ani a fost observat de un trecător care a anunțat autoritățile, informează ISU București-Ilfov. Persoana care a apelat 112 a anunțat că o persoană plutește pe lac în zona Insula Pescarilor.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru a afla cine este bărbatul și de ce a recurs la acest gest
Scafandrii ISU au recuperat corpul bărbatului, care prezenta rigiditate cadaverică.

În jurul orei 7:00 a fost anunțat la numărul de urgență 112 faptul că o persoană plutește pe lacul din Parcul IOR (reper zona Insula Pescarilor). Au intervenit scafandrii ISU care au recuperat corpul unui bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică. La fața locului a acționat și o ambulanță SMURD”, se arată într-o informare ISU.

Identitatea bărbatului este necunoscută până la acest moment.

Poliţia Capitalei a deschis dosar penal de moarte suspectă, iar trupul bărbatului va fi dus la INML pentru necropsie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate