Șocant! Mama Siminei a leșinat când a aflat vestea! Momente cumplite pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a trecut prin momente cumplite.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei a devenit celebră datorită show-ului de la Kanal D, iar povestea ei de iubire cu Jador și apoi cu Alex Zănoagă, a crat multe controverse în rândul fanilor emisiunii. Frumoasa brunetă care, acum în afara casei Puterea Dragostei, își trăiește povestea de dragoste cu Alex Zănoagă, a mărturisit de mai multe ori că și-a operat nasul.

”Mi-am operat nasul, e singura intervenție estetică pe care mi-am făcut-o”, a povestit Simina în emisiunea de la Puterea Dragostei. Thalida, o altă concurentă de la Puterea Dragostei, care și-a dorit să-și micșoreze nasul, a tot întrebat-o pe Simina cum este intervenția, cât de dureroasă este.

fara descriere

Așa a aflat Thalida despre momentele dificile prin care a trecut Simina în timpul operației. ”Simina nu s-a trezit din anestezie după operația la nas. Mama ei a leșinat când a aflat”, a dezvăluit Thalida, pe care informația respectivă a speriat-o, dar nu a dat înapoi în decizia ei de a se opera la nas. ”Intervenția mea la nas, făcută în Turcia, a decurs perfect. E adevărat că mama, care m-a însoțit, a plâns și când m-au luat la operație, dar și când m-au adus înapoi”, a povestit Thalida despre operația la nas pe care a făcut-o în urmă cu câteva săptămâni în Turcia.

Citeste si: Simina, prima reacție după ce Jador a spus că este însărcinată! ”Am copil în burtă”

Citeste si: Mesajul sfâșietor al lui Jador către Simina! ”Pentru fericirea ta, unii suferă!”

Citeste si: Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată cu Zănoagă! Cum a aflat că fosta lui iubită va deveni mamă în curând

Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a operat la nas într-o clinică din Timișoara

Spre deosebire de Thalida, Simina s-a operat în umă cu mai mulți ani, la o clinică din Timișoara. Deși a trecut prin momente dificile pentru că nu se mai trezea din anestezie, Simina nu regretă faptul că s-a operat la nas.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate