Șocant! Nicolae Guță s-a tatuat pe față! Ce a făcut manelistul întrece imaginația Video

Nicolae Guță a dovedit, de curând, că este unul dintre cei mai excentrici maneliști de la noi, și nu doar prin prisma faptului că are copii suficienți pentru o echipă de fotbal...

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, de curând, Nicolae Guță a decis să își facă un tatuaj. Doar că a ales un loc cât se poate de vizibil...

Citeste si: Imagini de senzație cu Beyonce de România! Înnebunește Nicolae Guță când o vede

Citeste si: Povestea fabuloasă a unui manelist celebru! Alessio este, la 28 de ani, căsătorit de 13 ani și are deja patru copii

Citeste si: Eveniment fastuos în familia lui Nicolae Guță! Băiatul Nicoletei Guță și-a botezat puștiul FOTO

Lumea lăutarilor este în fierbere de când Niocolae Guță a uimit pe toată lumea cu noul său tatuaj. Și nu, nu l-a făcut așa cum au alți maneliști, pe brațe, pe piept, pe spate sau picioare, ci în cel mai vizibil loc cu putință: pe față.

fara descriere

Mai mult decât atât, Nicolae Guță nu și-a dorit să fie vreun tatuaj cu semnificații religioase – în stilul lui Dani Mocanu – sau cum au alții, un desen care să îi reprezinte, ci a preferat să își scrie chiar numele - Nicolae. Locul ales, în lateralul frunții, i-a uimit pe toți colegii săi de breaslă, unii chiar întrebându-se dacă Nicolae Guță se simte bine din moment ce a făcut un asemnea gest extrem, nemaivăzut printre maneliștii de la noi. ”Are atâția copii încât a simțit nevoia să își scrie numele lui pe frunte, să nu uite cum îl cheamă”, este unul dintre comentariile, evident ironice, dar publicabile, cu privire la gestul pe care l-a făcut Nicolae Guță.

Culmea, imaginile cu tatuajul de pe față le-a făcut publice chiar Nicolae Guță, el anunțând, în stilul său, un eveniment faraonic care va avea loc la Lugoj, anul viitor.

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

fara descriere

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. De curând însă a apărut și al 12-lea, băiețelul Edan Nicolae, cel cu Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, iar la un moment dat Nicolae Guță era de-a dreptul disperat din acest motiv.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate