Șocant! O femeie a fost violată în fața copiilor săi! Ce i-a cerut monstrul cu chip de om fiului victimei

O femeie a trecut printr-un adevărat coșmar, iar martori au fost copiii săi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

O femeie, mamă a trei copii, a trecut printr-un adevărat coșmar, iar martori la cea mai înfricoșătoare experiență din viața sa au fost chiar micuții ei.

Femeie, soție de fermier, a fost împușcată și violată chiar în fața copiilor săi. Incidentul s-a petrecut în Africa de Sud, într-una act cumplit de răzbunare, iar unul dintre copii a fost, de asemenea, victima atacatorului.

După ce un vânător a intrat cu forța în ferma sa din Africa de Sud, femeia și-a văzut moartea cu ochii.

Citeste si: Furtunile puternice fac primele victime! Două turiste au murit!

Citeste si: Vasily s-a certat cu iubita sa, Tatiana. I-a dat foc, a strangulat-o, apoi a aruncat-o într-un puț plin cu ciment: „Nu mai avea sprâncene”

Citeste si: Medana și Robert de la Insulă s-au căsătorit! Fostul concurent e acum de nerecunoscut! Cum arată în prezent

Nicky, în vârstă de 45 de ani, a îndurat un adevărat coșmar timp de 4 ore, după ce Sebenzile Simane a atacat-o, a violat-o în fața celor trei copii și a molestat-o și pe fiica sa. De asemenea, atacatorul a amenințat că îi va ucide fiul. Într-un acces de furie, a încercat să îl facă pe fiul lui Nicky să o violeze, fără succes, însă.

Totul s-a petrecut pentru că violatorul a crezut că soțul lui Nicky l-a înșelat. Așa că s-a dus spre ferma familiei, cu gândul de a-l tăia în bucăți pe bărbat. Pentru că nu l-a găsit acasă, Simane s-a năpustit asupra femeii și a copiilor. Înainte de a-i ataca, violatorul a tras mai multe gloanțe spre casă și doar puțin a lipsit ca toți cei din casă să nu fie împușcați, potrivit The Sun.

Bărbatul s-a declarat nevinovat, în ciuda probelor

Pentru faptele cumplite, Sebenzile Simane a fost condamnat la închisoare pe viață plus 137 de ani de închisoare. În ciuda probelor ADN și a imaginilor de supraveghere, violatorul s-a declarat în prima fază nevinovat, iar femeia a trebuit să apară la proces și să declare ororile prin care a trecut.

Aceasta a rememorat coșmarul prin care a trecut pe 23 martie 2018, iar judecătorul nu a stat pe gânduri.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate