Socant! O fetita de numai 12 ani a fost violata de tatal ei vitreg si a ramas insarcinata! Copila plange intruna si nu mai vrea sa se intoarca acasa! In curand va deveni mamica!

O fetiţă de numai 12 ani dintr-o comună a judeţului Vrancea a fost violata de tatăl vitreg si a rămas însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCazul a fost descoperit de asistentul social din comuna care si-a dat seama ca fata e gravida si a anuntat autoritatile. Fetita, de numai 12 ani,  le-a spus politistilor ca tatal ei obisnuia sa o violeze noaptea. Ea a ramas insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume un baietel.

Copila locuieste acum intr-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

”Cazul ne-a fost semnalat la sfarşitul lunii august. La acea dată membrii cu echipei mobile şi cu cei ai autorităţii locale ne-am deplasat la domiciliu şi am găsit fata care era însărcinată. Era foarte speriată şi a solicitat măsuri de protecţie. În consecinţă, noi am preluat fata, am adus-o la noi. Beneficiază aici de rezidenţă, de servicii de specialitate, asigurarea nevoilor medicale şi ne asigurăm că toate drepturile îi sunt respectate”, a spus Anca Candrea, de la centrul DGASPC Vrancea, pentru ziaruldevrancea.ro.

”În cauză efectuăm cercetări sub aspectul săvarşirii infracţiunii de act sexual cu minori cu suspectul în stare de libertate”, a precizat Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al IPJ Vrancea.

Fetiţa le-a spus psihoterepeuţilor care o îngrijesc că nu mai vrea să se întoarcă niciodată acasă, acolo unde a trăit coşmarul vieţii. Remomorează zilnic violurile la care a fost supusă de tatăl vitreg în stare de ebrietate şi ameninţările cu moartea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate