Șocant! O fetiță de numai 12 ani, abuzată de propriul tată, în Săptămâna Patimilor: „O familie de prăpădiți...”

O fetiță de numai 12 ani a trecut prin clipe greu de închipuit din cauza tatălui său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

O fetiță de numai 12 ani din Ruscova, Maramureș, trăiește o adevărată dramă, după ce tatăl său a abuzat-o, chiar în Săptămâna Patimilor.

Deși ar trebui să îi fie un adevărat model în viață, bărbatul a decis să își batjocorească fiica. Totul a iești la iveală acum câteva zile, atunci când polițiștii au aflat prin ce coșmar trece fetița, precum și frații săi. 

Citeste si: Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

 

Oamenii legii au aflat că cei mici nu sunt lăsați niciodată să iasă din curte, și, în plus, fetița de numai 12 ani a fost abuzată în repetate rânduri chiar de către tatăl său.

Citeste si: O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus

Citeste si: Anca Serea a răspuns comentariilor răutăcioase, după ce s-a aflat că este gravidă pentru a șasea oară

Fetița de 12 ani, o frumusețe de copil, a cărei vină a fost aceea de a se naște într-o familie vai și-amar, o familie de prăpădiți, o familie în care ambii părinți nu au fost capabili de absolut nimic. Cei doi au patru copii, trei fetițe și un băiețel. Imediat după ce s-a aflat oribila faptă, polițiștii l-au internat la Spitalul de Psihiatrie de Sighetu Marmației. Cică are probleme mintale și se vrea să fie scăpat de pușcărie. El a mai fost închis pentru furt calificat, iar mama copiilor îi ia apărarea. La fel și părinții lui", a declarat un localnic pentru Observator.TV.

Mama copiilor i-a luat apărarea soțului

Și ca și cum nu ar fi totul șocant, mama fetiței i-a luat apărarea soțului său. Bărbatul s-a apărat în fața anchetatorilor și le-a spus că are probleme psihice, cerând să fie internat la Psihiatrie.

Cu toate acestea, în urma expertizei psihiatrice, medicii au decis că are discernământ și procurorii au decis să îl rețină pentru 24 de ore. Mâine, bărbatul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a deschis o anchetă pentru a stabili dacă fetița abuzată și frații săi mai pot sta în casa din Ruscova.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate