Șocant! O mamă își îmbrăca fetița de nouă ani în iepuraș Playboy, după care o obliga să întrețină relații sexuale cu bărbați

O mamă și-a îmbrăcat fetița de nouă ani în iepuraș Playboy, iar apoi o punea să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați pentru bani.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

O mamă își îmbrăca fetița de nouă ani în iepuraș Playboy


In articol:

O femeie din Coasta de Azur, Australia, își obliga fetița de numai nouă ani să se culce cu mai mulți bărbați. Mai mult de atât, o îmbrăca pe fetiță în ținute Playboy, potrivit Daily Mail.

Aceste abuzuri au avut loc timp de un an, între mai 2014 și mai 2015. Femeia aducea în fiecare zi mai mulți bărbați și își privea propria fiică în timp ce întreținea relații sexuale cu bărbați necunoscuți.

Citeste si: O româncă din Spania, ucisă cu bestialitate de iubitul olandez. Trupul neînsuflețit a fost găsit la gunoi

Citeste si: Livian, adevărul despre plecarea din emisiunea Puterea Dragostei: „Vă vorbesc de lângă mașinuța cu care plec din Turcia”

Citeste si: Ultima oră! Al doilea român infectat cu coronavirus pe nava Diamond Princess

Abuzul copilei, descoperit de psiholog

Întregul coșmar trăit de fetiță a ieșit la iveală după ce a scris un bilet către psihologul ei, în care a scris că mama ei obișnuiește să „își aducă prietenii și să mă atingă într-un mod nepotrivit”. Psihologul nu a stat pe gândur și a trimis imediat la poliție biletul primit de la biata copilă.

Copila le-a povestit autprităților că mama ei o dezbrăca și ăi zicea să fie „obraznică”, după care o îmbrăca într-o ținută Playboy cu urechi de iepure. Mai mult decțt atât, fata a mărturisit că într-o zi, mama ei i-a dat o băutură care a făcut-o să se simtă „amețită”. După ce și-a pierdut cunoștința, ea s-a trezit dezbrăcată, cu un bărbat necunoscut deasupra ei, în timp ce mama ei o ținea de mâini.

O mamă își îmbrăca fetița de nouă ani în iepuraș Playboy

Fata era supusă acestor abuzuri în fiecare zi și de fiecare dată cu bărbați diferiți. La final, mama copilei le cerea bărbaților bani. (Citeste si: Un număr record de cazuri de viroză respiratorie şi gripă s-au înregistrat la Buzău

Tatăl fetei nu se află în peisaj, el fiind în închisoare. De altfel, mama a fost acuzată de trei infracțiuni de viol, menținerea unei relații sexuale cu un copil, tratament indecent unui copil și privarea de libertate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate