Socant! Pentru el Doinita Oancea s-a rugat neincetat vreme de o saptamana: "A fost invadat de viermi, doi i-au iesit pe gura!"

Abia primise in dar un pui de Yorkshire Terrier Toy, in varsta de doua luni si cateva zile, cand actrita Doinita Oancea s-a confruntat cu primele probleme si a dat de necaz. Si ce necaz!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDoinita Oanecea a stat cate sase-opt ore in clinica, zi de zi, alaturi de catelusul ei internatTotul a inceput lunea trecuta, cand puiul de catelus, pe care Doinita Oancea il stia deparazitat si vaccinat, a dat primele semne ca nu se simte prea bine. Apatic, refuzand hrana si slabind vizibil, Ronnie a fost dus de urgenta la veterinar. Si nu la unul, ci la trei, actrita reusind in cele din urma sa descopere afectiunea patrupedului ei si acesta sa primeasca tratamentul corespunzator.fara descriereAsa arata catelusul Doinitei Oancea cand i-a fost daruit"Cand am vazut ca e ca o carpa, ca slabeste si ca ajunsese sa cantareasca un pic mai mult de jumatate de kilogram am fugit la medic. Am ajuns pe mana unui medic oarecare. Asa a fost sa fie! Dar Ronnie era tot mai rau si mai rau, iar eu - foarte speriata. Fusese invadat de viermi, doi i-au iesit pe gura! Era plin. Si asta in conditiile in care il stiam deparazitat si cu vaccinurile la zi. Am zis ca mor, ca nu mai sunt buna de nimic. Ajunsese sa fie precomatos, iar eu l-am dus la al doilea specialist care, din nefericire, l-a tratat dupa ureche. Intr-un final, am ajuns cu el la Clinica Ortovet la doctorul Girea si la doctorita Mariana Lihet. Ei au facut minuni. L-am avut internat la ei, iar ca sa se asigure ca Ronnie al meu este bine, medicii il luau cu ei acasa peste noapte. L-au culcat cu ei in pat, nu am cuvinte de multumire. Acum, catelusul meu este bine si se reface usor, usor. Ii zic Ronnie, copilul minune pentru ca a luptat pentru viata lui. E un erou de 735 de grame", a declarat Doinita Oancea pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate