Șocant! Petrică Mîțu Stoian, acuzat de furt intelectual! Artistul, citat la tribunal, după moarte! EXCLUSIV

Petrică Mîțu Stoian a avut o carieră prodigioasă, iar în cei 40 de ani de activitate a reușit să câștige mulți fani, care îi ascultau muzica.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai importanți artiști din muzica populară românească iar melodiile lui au fost ascultate de milioane de oameni din toate colțurile lumii. Totuși, cariera artistului a fost umbrită de o acuzație de furt intelectual, despre care nimeni nu a știut până acum.

Compozitorul piesei și-a cerut drepturile

WOWbiz.ro a descoperit că în 2012, pe numele lui Petrică Mîțu Stoian au existat o serie de plângeri, inclusiv la Parchetul Craiova, venite din partea unui compozitor care susține că acesta i-a luat fără acord una din opere fără să-i plătească drepturi de autor. Vasilică Gunță, pe numele lui, este un producător muzical care a lucrat cu nume importante din muzica de petrecere și chiar din manele, acesta fiind cel care a susținut că una dintre piesele cântate de Mîțu Stoian îi aparține .

Mitu Stoian

Petrică Mîțu Stoian este citat la tribunal săptămâna viitoare

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Niculina Stoican a vegheat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Cântăreața a dezvăluit ce nu a putut respecta la înmormântare

În acest moment, pe rolul Tribunalului Dolj există un proces în care Petrică Mîțu Stoian este pârât iar Vasilică Gunță este reclamant, obiectul fiind ”drepturi de autor și drepturi conexe”. Dosarul a fost înregistrat

la tribunal în anul 2012 dar nu s-a finalizat nici acum, următorul termen fiind stabilit pentru data de 19 noiembrie, atunci când instanța ar putea deja să se pronunțe în această speță. Magistrații au încercat să închidă cazul în 2018, însă atunci s-a constatat faptul că ”perimarea nu poate fi operată”, lucru care a dus la prelungirea procesului cu încă 3 ani, până în ziua de astăzi.

Citeste si: Niculina Stoican îl amenință cu tribunalul pe Doru Gușman, impresarul lui Pertică Mîțu Stoian: „S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om”

Petrică Mîțu Stoian s-a ținut departe de scandaluri

Petrică Mîțu Stoian a reușit, în timpul vieții sale, să țină în secret această poveste. Artistul a știut mereu să-și ascundă problemele sau neînțelegerile pe care le-a avut cu unii colegi de breaslă.

Impresarul lui, Doru Gusman, a dezvăluit abia după moartea cântărețului că acesta avea o relație mai mult decât rece cu Niculina Stoican, despre care publicul știa că este una dintre cele mai bune prietene ale lui. Se pare însă că lucrurile au fost fix pe dos: Niculina și Petrică nu prea se mai suportau, lucru pe care-l cunoșteanu cam toți prietenii și colegii de breaslă. Totuși, de dragul fanilor, ei pozau pe scenă ca un cuplu de artiști pe care-i leagă o prietenie de ani de zile. Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, iar acum procurorii încearcă să afle cauza morții și să-i identifice pe cei care se fac vinovați de decesul artistului.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ministerul Sănătății, concluzii în urma morții lui Petrică Mîțu Stoian: ”Oxigenoterapia hiperbară nu se află în protocolul de tratament COVID-19”

Niculina Stoican a vegheat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Cântăreața a dezvăluit ce nu a putut respecta la înmormântare

Cât costă terapia hiperbară la clinica unde mersese Petrică Mîțu Stoian. Răspunsul clincii pentru cei care contestă prețurile: "Pe litoral la all-inclusiv plătiți mai...

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Doliu în lumea muzicii! A murit unul dintre cei mai mari artiști ai lumii: "O inimă plină de dragoste"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies