ȘOCANT! Răzvan Ciobanu a vrut să se sinucidă în urmă cu un an?! Ce s-a întâmplat atunci! Avem toate detaliile

Răzvan Ciobanu voia să își încheie socotelile cu viața încă de acum un an

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Răzvan Ciobanu a sfârșit într-un mod tragic, în a doua zi de Paște, după o noapte de distracție pe litoralul românesc. Designerul a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac, în drum spre București, în localitatea Săcele, iar moartea lui este considerată de anchetatori suspectă în aceste momente!

Citeste si: Mircea Solcanu, de nerecunoscut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Cum arată acum fostul prezentator

Citeste si: Gata, nu mai sunt împreună! Loredana Chivu s-a despărţit de None de la Puterea Dragostei: "Da, sunt singură, dar..."

Citeste si: Doliu imens în lumea sportului! A murit "Fotbalistul Secolului 20"

fara descriere

Răzvan Ciobanu nu mai dorea să trăiască! ”Într-o zi am să fac ceva...”

Decesul creatorului de modă i-a șocat pe mulți, nu însă și pe apropiați, care consideră că, în ultimul an, cel puțin, Răzvan făcea parcă tot ce era posibil pentru a-și pune capăt zilelor! ”Nu mai era el, părea pe altă lume și nici nu mai încerca să se schimbe”, au dezvăluit surse din preajma lui, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

În mod surprinzător, aceeași prieteni susțin și faptul că, din punctul lor de vedere, Răzvan Ciobanu nu mai dorea să trăiască, și nu de acum, ci încă din vara lui 2018! ”Puțini știu că designerul a încercat să termine socotelile cu viața anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supraviețui așa, cu datorii și fără dragoste. ”Într-o zi am să fac ceva și am să plec definitiv de pe lumea asta”, erau cuvintele lui. Se despărțise de iubit și nu mai avea nici bani deloc. Trăia de pe o zi pe alta. Poate acum, va fi mai împăcat cu el, de acolo, de Sus”, au povestit apropiații creatorului de modă!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate