ȘOCANT! "Roxana este ispită la Puterea dragostei! Se joacă, îi place să strice cupluri" EXCLUSIV

Imaginea pe care Roxana o are la Puterea dragostei este aceea de femeie căreia îi place să se joace cu relațiile colegelor

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

De când a intrat în casa Puterea dragostei, Roxana a stârnit tot felul de reacții, atât din partea băieților, cât și din partea fetelor.

Frumoasă, sexy și extrem de apetisantă, Roxana le-a căzut cu tronc multor bărbați din show, însă doar doi-trei au avut norocul să fie mai mult prin preajma ei, în special Andy sau grecul Alexander. Cu ei, tânăra a trăit clipe frumoase, dar și dezamăgiri profunde, de la iubiri pătimașe până la despărțiri furtunoase și neașteptate.

fara descriere

Roxana este ispita la Puterea dragostei! ”Adoră să se joace”

O dovadă în acest sens a prezentat-o chiar Wowbiz.ro în premieră, atunci când fostul ei partener, Andy Adetu a bătut-o pe culoarele hotelului și apoi a scuipat-o.

Mulți au spus imediat că femeia își merita pe undeva soarta, căci ea ar fi provocat scandalul cu Andy, dar există și voci care îi înțeleg comportamentul. "Roxana este o ispită la Puterea dragostei! Ea este foarte interesantă, carismatică, atrăgătoare și bărbaților le este greu să îi reziste. În schimb, ei îi place să se joace. Îmi amintesc că mereu glumeam cât am stat în casă pe marginea atitudinii pe care o avea. O întrebăm... azi, ce cuplu mai strici? Și apoi râdeam împreună...Repet, adoră să joace, dar nu este deloc fată rea, dimpotrivă, este un om special", a spus Hamude, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate