ȘOCANT, soția lui Dincă a vorbit cu criminalul din Caracal! Ce i-a spus femeia de față cu toată lumea! ”Stai liniștit”

Nevasta lui Gheorghe Dincă este acuzată de avocații celor două fete că ar fi vorbit nestingherită cu criminalul din Caracal, chiar dacă anchetatorii erau la fața locului

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

De aproape o lună, Elena Dincă a ieșit de sub urmărire penală după ce anchetatorii nu au găsit, în mod surpinzător, dovezi împotriva ei. În plus, din ultimele informații, se pare că soția criminalului din Caracal scapă și de acuzații. Procurorii DIICOT au făcut mai multe audieri în urma plângerii penale făcute pe numele nevestei lui Dincă, însă cum nu s-a putut dovedi nimci din  mărturiile oamenilor de la fața locului, ea  ieșit basma curate.

fara descriere

Surse din caz au dezvăluit că, la începutul anchetei, oamenii legii ar fi chemat-o la audieri atât pe soția lui Gheorghe Dincă, cât și pe copiii lui, întrucât, a existat o serie de suspiciuni conform cărora femeia ar fi distrus probe importante din casa de la Caracal în  care ar fi fost aduse Alexandra şi Luiza. Mai mult decât atât, persoane din anchetă au spus chiar că, Elena Dincă s-ar fi aflat acasă în momentul in care Luiza a fost răpită, a transmis romaniatv.net.

Citeste si: Iubitul Luizei spune tot! Detalii uluitoare în cazul Caracal

Citeste si: Gheorghe Dincă a povestit ce i-a făcut Luizei Melencu! Detalii terifiante din dosar: ”Când am intrat în cameră, am închis ușa cu cheia, i-am legat picioarele lipite și am legat-o și la ochi, cu scotch”

Citeste si: Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

fara descriere

Ce le-a zis Elena Dincă anchetatorilor despre legătura cu soțul în casa groazei

Pe de altă parte, alte persoane implicate în caz merg pe ideea că femeia nu a negat că ar fi stat o perioadă în casa groazei, însă, a spus clar că s-a întors în țară în aprilie și a locuit doar puțin cu Dincă, fiindcă acesta se schimbase, era destul de violent și o trata ca pe femeia de serviciu. De aceea, după ce a făcut o curățenie generală, Elena Dincă a decis să plece în alt oraș, la copii și la nepoți. ”Am vrut să mă duc să ajut la creșterea micuților, nu mai voiam să stau în Caracal”, le-a povestit nevasta criminalului celor care au interogat-o.

fara descriere

Soția lui Gheorghe Dincă a vorbit cu criminalul din Caracal! ”S-a tocmit cu el”

Totuși, în ciuda faptului că procurorii nu au pus-o sub acuzare și Elena Dincă poate să își reia liniștită viața fără a avea mereu oamenii legii pe cap, avocații Luizei Melencu sunt extrem de supărați pe tot ce se întâmplă și are legătură cu femeia, dar și cu întreaga familie. ”Spune că nu vrea soțul să fie vizitat, săracuț, vezi Doamne, refuză să comunice cu ea la vorbitor, dar uită să spună că ei au vorbit chiar în curtea groazei”, au spus aceștia la România TV.

Avocații plusează și avansează ideea că soția lui Gheorghe Dincă a vorbit cu criminalul din Caracal, iar în ultima vreme chiar au bătut monedă pe acest lucru. ”Este inadmisibil cum Elena Dincă a fost lăsată să comunice cu bărbatul, de față cu polițiștii, în curtea casei lor. Nu i-a deranjat nimeni, mai ales când femei i-a spus clar să stea liniștit, s-a tocmit cu el”, a declarat Tonel Pop la același post TV.  Citește declarația integrală pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate