Șocant! Tânăr decapitat de tren în Arad, în timp ce se filma

Un tânăr a avut parte de un sfârșit îngrozitor.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Scene înfiorătoare au avut loc astăzi la Arad. Un tânăr a pierit, după ce a fost decapitat de trenul care mergea de la Arad spre Timișoara, undeva în zona cartierului Subcetate, foarte aproape de Gara CFR Aradul Nou.

Trenul a staționat mai bine de 40 de minute, după ce mecanicul și-a dat seama că a accidentat pe cineva. Un călător din tren a sunat la redacția Special Arad și a relatat parțial cele întâmplate.

Victima a fost găsită cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră cu camera îndreptată spre el. Se spune că mecanicul l-a văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină a frânat, a pornit sirena, dar era prea aproape să îl mai evite.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar luni după-amiaza, în intervalul orar 13:42 - 15:00, între staţiile Arad şi Aradu Nou, din cauza unui suicid, informează CFR SA.

"O persoană s-a aşezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulaţiei pentru a se facilita accesul reprezentanţilor Procuraturii", precizează sursa citată.

Citeste si: Bianca Drăgușanu va ajunge la poliție?! Ce vor oamenii legii de la vedetă după ce a fost oprită în trafic!

Citeste si: Monica Pop, anunț de ultimă oră în cazul lui Mihai Constantinescu: „Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?!”

Citeste si: Cine este bărbatul prins drogat cu cocaină în mașina în care se afla Bianca Drăgușanu

Potrivit martorului, se pare că victima se filma cu telefonul sau că vorbea cu cineva, nu se știe sigur. Ceea ce este o certitudine  este faptul că bărbatul a fost decapitat, iar corpul i-a rămas intact. Lângă corpul său s-au găsit telefonul și ochelarii de soare.

Cine este bărbatul care a murit

Din cele văzute și auzite în tren, se pare că este vorba de un tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, scrie Special Arad. Oamenii legii nu au reușit încă să îl identifice pe tânăr care și-a găsit sfârșitul într-un asemenea mod.

Tânărul de aproximativ 25 de ani a fost accidentat mortal pe podul CFR Micălaca – Aradul Nou de trenul Regio 2604, care circula pe directia Arad – Timișoara.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate