SOCANT! Tanarul din Segarcea bolnav de HIV, care a murit recent, si-a infectat iubitele cu acest virus cumplit! 38 de persoane sunt suspecte

Autoritatile sanitare din Romania au aflat ca un tanar, purtator de HIV, a intretinut relatii sexuale neprotejate cu mai multe femei. Baiatul a murit acum 4 zile si surse medicale vorbesc despre un cerc de suspecti format din 38 de persoane.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereTanarul de 24 din orasul Segarcea,  Dolj, era infectat cu virusul HIV de la 3 ani si se afla in evidenta medicilor. Pe lista femeilor cu care barbatul a intretinut relatii sexuale neprotejate se afla si iubita tanarului.

Deocamdata, oficialii se feresc sa faca declaratii. Unii cunoscuti ai tanarului in varsta de 24 de ani stiau ca este purtator al virusului HIV. Altii insa nu, dovada ca imediat ce au aflat ca a murit au mers panicati la spital. Medicii ar fi aflat ca unele tinere au intretinut relatii sexuale neprotejate.

Crunt este faptul ca doua fete au primit rezultate pozitive: fosta si actuala iubita a baiatului.

Prefectura Dolj a cerut Directiei de Sanatate Publica o ancheta urgenta, pentru ca acest caz, in care foarte multi oameni au fost expusi infectarii, scrie stirileprotv.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate