Șocant! Un adolescent din Vaslui și-a violat propria bunică: „M-a trântit pe pat...”

Un adolescent și-a violat bunica. De ce a făcut acest gest.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Pentru că nu a vrut să îi dea o sumă de bani, un adolescent a făcut un gest de-a dreptul șocant.

Puștiul din Vaslui a fost capabil de un gest de-a dreptul înfiorător. Acesta și-a violat propria bunică, după ce aceasta a refuzat să îi dea suma de 100 de lei, pe care el i-a cerut-o.

Întâmplarea șocantă a avut loc în localitatea Ivănești, județul Vaslui, iar femeia este șocată de cele întâmplate.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, implicată într-un nou scandal, după ce pe internet au apărut imagini cu ea în ipostaze compromițătoare: „Aveți o răutate malefică! Nu m-am născut să vă înghit toate frustrările!”

Citeste si: Cătălin Botezatu, clipe de panică la „Bravo, ai stil”: „Simțeam că dau colțul”

Citeste si: Noi imagini cu burtica de gravidă după ce Cătălin Măruță a anunțat că Andra este însărcinată!

A zis să îi dau bani. Nu am cât vrei tu. Am luat portofelul şi i l-am dat, să scap. M-a trântit pe pat. Nu mai zic nimic... Nu am putut să scap. Tatăl lui m-a sunat din Germania şi a spus să nu îl iert nici eu, nici surorile lui. Ce a făcut, să tragă pedeapsa. Nu l-am crezut în stare. Eu l-am crescut şi uite ce am păţit de la nepotul meu.", a declarat femeia, potrivit stirileprotv.ro.

Șocant! O femeie susține că a fost violată de o fantomă: „M-a aruncat pe canapea...”

O femeie susține că a fost violată de către o fantomă, iar mărturisirea sa este una impresionantă.

Deborah Rawson a avut parte de o întâmplare demnă de filmele horror, iar povestea sa a ajuns cunoscută în întreaga lume.

Potrivit acesteia, întâmplarea a avut loc în timp ce făcea curăţenie prin casă , atunci când a simţit ceva ciudat în bucătărie. „Am văzut o umbră bizară la fereastră. Uşor, a căpătat forma a trei persoane. A apărut un bărbat de 30 de ani, pe care îl chema Mark, iar alături de el stătea o femeie cu o rochie roz. Pe podea era o fetiţă foarte drăgălaşă, inocentă", a povestit Deborah.

Femeia și-a dat seama că ceva este în neregulă, așa că a fugit din casă. După câteva ore, când s-a întors de la serviciu, soțul său a găsit-o în stare de șoc. Aceasta i-a povestit atunci ce s-a întâmplat, însă bărbatul nu a crezut-o și i-a recomandat o vizită la psiholog.

După mai multe calmante şi antidepresive, însă, nimic din declarațiile femeii nu s-au schimbat și nici starea sa, conform mirror.co.uk.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: