WOW

Şocant! Un tânăr din Neamţ şi-a ucis iubita, apoi a îngropat-o în secret

Un tânăr de 35 de ani din Neamţ şi-a ucis iubita în bătaie, apoi a îngropat-o în secret. După două săptămâni, tânărul s-a predat poliţiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Şocant! Un tânăr din Neamţ şi-a ucis iubita, apoi a îngropat-o în secret

Un tânăr de 35 de ani din Neamţ şi-a omorât iubita în bătaie, apoi a îngropat-o în secret. La nici două săptămâni de la fapta comisă, bărbatul s-a predat autorităţilor şi a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Judecătorii l-au condamnat pe bărbatul de 35 de ani abia după un an după ce fapta a fost comisă. Cei doi aveau împreună un copil, iar motivul uciderii ar fi din gelozie, conform stiri-neamt.ro.

Pe data de 21 decembrie, anul trecut, bărbatul a fost prins de remuşcări, pentru că şi-a ucis iubita cu care avea un copil, iar decizia lui a fost să se predea poliţiei. Bărbatul a fost arestat preventiv până în prezent, până a primit o condamnare de 12 ani de închisoare, mai notează sursa citată. 

Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune