Socrul lui Horia Brenciu, elogiat de o celebra realizatoare de televiziune, la implinirea a 75 de ani: „Pe scara inalta a valorilor ne-am intalnit profesional si uman”

Marilena Rotaru a colaborat peste 40 de ani cu Dan Dumitrescu, socrul lui Horia Brenciu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Horia Brenciu este insurat cu Alice Dumitrescu, tatal acesteia, Dan Dumitrescu, fiind un respectat regizor si operator la TVR. Socrul lui Brenciu a implinit ieri 75 de ani, prilej pentru Marilena Rotaru, fosta realizatoare de emisiuni si colega a lui Dan Dumitrescu, sa scrie un mesaj emotionant. (vezi cati bani castiga Brenciu din melodiile difuzate la radio si televiziune)

„Azi e ziua de naştere a lui Dan Dumitrescu, regizor şi operator de televiziune cu care am lucrat într-un regim cu totul special, vreme de peste 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio şi de la Ateneu ( din 1987 - Centenarul Cella Delavrancea - până în 2010 - 65 de ani de la manifestaţia anticomunistă de ziua onomastică a Regelui Mihai - 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Românesc, Dicţionarul de literatură universală ( 1975- 1980), O altă putere ( 1997- 1998)”, a postat Marilena Rotaru despre socrul lui Horia Brenciu.

Marilena Rotaru s-a certat de mai multe ori cu socrul lui Brenciu

„Un regim cu totul special spun, pentru că modul în care am colaborat se plasează într-un orizont mult diferit de cel formal, presupus şi impus de relaţiile profesionale şi de serviciu. Dan are un simţ în plus care-l face să se dedice necondiţionat valorilor, momentelor şi evenimentelor de mari emoţii. Pe scara înaltă a valorilor ne-am întâlnit profesional şi uman şi tot ce am făcut împreună poartă marca absolut specială a profesionalismului, dăruirii şi solidarităţii lui. Am învăţat mult de la el. Şi, din controversele, mai pe înţelesul tuturor, din certurile, din care am câştigat amândoi puterea de a clădi, care nu ne-au rupt niciodată, am creat cu mijloacele televiziunii, ale spectacolului şi ale puterilor noastre sufleteşti, o arhivă a valorilor româneşti”, a mai scris Marilena Rotaru.

"In fiecare fotograma bate inima ta"

„Mulţumesc Dan! Pentru tot ce-am meşterit împreună! Pentru dăruirea şi sacrificiul tău! Dincolo de semnătura de pe generic, în fiecare fotogramă, bate inima ta şi străluceşte gândul tău cel bun!  La mulţi ani Dan! Să-mi trăieşti Moş Crăciun, sănătos şi bucuros, împreună cu Sanda (pildă supremă de iubire şi de devotament), împreună cu fiica ta, Alice Dumitrescu Brenciu şi splendida ei familie (Horia Brenciu y compris), cu nepoatele şi nepotul care duc mai departe povestea ta!”, a incheiat Marilena Rotaru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate