Socrul lui Rares Bogdan a facut o avere de milioane din electronice! A pornit in afacere cu 100 de dolari, si aceia imprumutati! Vasile Vita este tatal frumoasei Florina, sotia cunoscutului moderator

Vasile Vita, tatal Florinei, sotia lui Rares Bogdan, este un afacerist de succes.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Prezentatorul tv Rares Bogdan este insurat de mai multi ani cu o frumoasa avocata din Cluj-Napoca, Florina, al carei tata, Vasile Vita, este unul din cei mai potenti oameni de afaceri din Ardeal. Socrul lui Rares Bogdan a pus, in 1991, bazele unei afaceri de distributie a componentelor electronice la Cluj, pornind cu un capital de 100 de dolari, si aceia imprumutati.În 1991 era nevoie de orice, nu exista aproape nimic.

După Revoluţie, televizoarele au devenit un bun la care râvnea fiecare român, mai ales cele color, dar s-au lovit de o problemă. Începuse importul de televizoare second-hand, care se mai stricau. Nu existau piese de schimb, nu existau componente, cererea a fost foarte mare. Şi atunci am identificat această nişă şi am început cu componente electronice, o afacere în domeniul pe care îl studiasem în facultate”,a spus Vasile Vita pentru Ziarul Financiar. ”La început am adus strict trei produse – tranzistori, diode şi filtre ceramice cu care se trăgeau în bandă televizoarele aduse din străinătate. Mergeam până în Varşovia după marfă, era obositor, călătoream şi de două ori pe săptămână cu trenul, am stat în picioare sau, uneori, dormeam pe scara de la cuşetă, ca să nu dorm direct pe podea. Aduceam marfa în geantă, o vindeam la service-uri care reparau televizoare, mă reîntorceam.
Am pornit cu un capital de 100 de dolari, şi aceia împrumutaţi”,
a povestit socrul lui Rares Bogdan.“Am văzut că se pot câştiga bani din această afacere, am avut rezultate şi, timp de cinci ani, la început, tot profitul l-am reinvestit în firmă. În acest an, vom ajunge la o cifră de afaceri de 9,5 milioane de euro”,a mai spus Vasile Vita.
Rares Bogdan si Florina au un baiat, Mihai, in varsta de 6 ani.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

La rascruce Kanal D. O telenovelă turcească impresionantă despre faimă, regăsiri, alegeri și orgolii

Cine este Mara Oprea, actrița din serialul Adela

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total INTERZIS să faci asta pe Facebook! Decizia clară luată de judecătorii din România

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Un titan al scenei românești împlinește 85 de ani. La mulți ani, Florin Piersic! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies