Socrul Vlăduței Lupău, acuzat că a agresat un jurnalist! Cât de influent este Toma Rus, tatăl soțului celei mai sexy cântărețe de muzică populară!

Socrul Vlăduței Lupău, fost chestor de poliție, s-a ales anul trecut cu o plângere penală pentru că ar fi agresat un jurnalist.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

vladuta lupau

Toma Rus, fost chestor de poliție și șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, este tatăl lui Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău. Anul trecut, Toma Rus era șef al securității la CFR Cluj iar în timpul partidei dintre clujeni și Celtic Glasgow, s-a ales cu o plângere penală din partea unui jurnalist sportiv agresat și scos cu forța din stadion.

vladuta lupau si adrian rus

”M-a apucat cu forța de brațe, a înceăut să mă brucheze cu agresivitate, să mă împingă și să-mi adreseze înjurături imposibil de reprodus. Instant, le-a făcut un semn câtorva stewarzi să intervină și să mă evacueaze din stadion! Oamenii s-au conformat, patru indivizi cu veste galbene m-au imobilizat și au început să mă târască efectiv spre poarta arenei, în timp ce strigam să mă elibereze. În meleul format, mi-au altoit și vreo doi pumni pe dedesubt, mi-au rupt cămașa, totul desfășurându-se sub privirile și coordonarea lui Toma Rus și a adjunctului său, un tip cu părul scurt, alb”, a povestit Justin Gafiuc, jurnalist GSP.

Toma Rus, socrul Vlăduței a declarat că jurnalistul a fost cel care a declanșat conflictul și spune că a fost lovit de acesta. ”I-am spus să revină la locul presei pentru că jucătorii oaspeți nu doreau să fie deranjați și m-a înjurat, chiar m-a lovit”, a declarat Toma Rus.

În urma plângerii jurnalistului, Parchetul Cluj a deschis un dosar penal in rem (pentru faptă, nu împotriva unei persoane, n.r.) pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

Cine este socrul Vlăduței Lupău?

socru vladuta lupau

Toma Rus este chestor de poliție aflat la pensie, ex-secretar de stat la Interne în timpul mandatului lui Gabriel Oprea, același care i-a condus teza de doctorat suspectată și investigată pentru plagiat, scrie gazetadecluj.ro. Socrul Vlăduței a obținut diploma la școala SRI, Academia de Informații „Mihai Viteazul”, cu fostul vicepremier Vasile Dâncu în comisia care i-a binecuvîntat lucrarea „Criminalitatea organizată. Vulnerabilitate la adresa securității naționale”.

A fost șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Cluj până în decembrie 2006, iar ulterior a ajuns adjunct al șefului Direcției Generale de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog. Adică al doilea om pe țară în domeniu!

Citeste si: Singurele filmări cu Armin Nicoară ”în trio-ul amoros”! Ce face artistul când o are în stânga pe Vlăduța Lupău și în dreapta pe Claudia Puican

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican și-au lansat clipul filmat în Dubai! Le-a priit scandalul cu Vlăduța Lupău

Citeste si: INCENDIAR! Există înregistrări cu scene de sex între Armin și Vlăduța?!!! Ce spune saxofonistul EXCLUSIV

Numele lui Toma Rus a apărut în dosare diverse, cu acuzații de corupție, trafic de influență, abuz în serviciu ori fals în declarații, după cum notează pe larg presa clujeană în ultimii ani. Rus a fost implicat la un moment dat inclusiv într-un caz de șantaj cu fostul finanțator de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, într-o speță legată de un teren din oraș. DNA l-a scos însă de sub urmărire penală la vremea respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate