Şocul iernii! Cătălin Botezatu, sărutat cu patimă de celebra Christina Ich! El nu se aştepta şi a rămas fără cuvinte! FOTO EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, sărutat cu patimă de celebra Christina Ich. Se naşte o idilă?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Cătălin Botezatu este unul dintre bărbaţii aceia pe care toată lumea îi invidiază. Creatorul de modă a avut o viaţă ca în filme şi ar putea să scrie zeci de cărţi fără să-şi plictisească cititorii.

fara descriere

Sincer şi asumat, acesta a vorbit de nenumărate ori despre greşelile pe care le-a făcut, despre suferinţa lui, despre excese, dar şi despre femeile pe care le-a iubit cu patimă.

Vorbim bineînţeles despre nişte urmaşe ale Evei frumoase, la care au râvnit mulţi reprezentanţi ai sexului tare.

Ei bine, avem dovada că designerul continuă tradiţia şi se bucură de simpatia unor femei superbe. Iar de data aceasta a avut parte de o surpriză uriaşă din partea unui model care face senzaţie pe instagram, fiind unul dintre cei mai urmăriţi influenceri.

Cătălin Botezatu, sărutat cu patimă de celebra Christina Ich. Designerul a rămas fără cuvinte.

Probabil că v-aţi dat seama că vorbim despre inegalabila Christina Ich, făptura cu ochi de felină care are mai bine de 500.000 de fani pe instagram.

fara descriere

Revenind însă la şocul vieţii pe care l-a avut Bote, trebuie să vă povestim de îndată ce s-a întâmplat.

În urmă cu câteva zile, designerul şi modelul s-au întâlnit la un eveniment, şi cum stăteau ei de vorbă, despre una, despre alta, imprevizibila Christina şi-a sărutat cu patimă interlocutorul. 

fara descriere

Da, exact cum aţi citit...Nu s-a mai putut abţine şi l-a pupat de mama focului. Bote a rămas înmărmurit şi abia după câteva zeci de secunde a reuşit să vorbească. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate