Şocul iernii! Cătălin Botezatu, sărutat cu patimă de celebra Christina Ich! El nu se aştepta şi a rămas fără cuvinte! FOTO EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, sărutat cu patimă de celebra Christina Ich. Se naşte o idilă?

Autor: Lili Lascar

Cătălin Botezatu este unul dintre bărbaţii aceia pe care toată lumea îi invidiază. Creatorul de modă a avut o viaţă ca în filme şi ar putea să scrie zeci de cărţi fără să-şi plictisească cititorii.

Sincer şi asumat, acesta a vorbit de nenumărate ori despre greşelile pe care le-a făcut, despre suferinţa lui, despre excese, dar şi despre femeile pe care le-a iubit cu patimă.

Vorbim bineînţeles despre nişte urmaşe ale Evei frumoase, la care au râvnit mulţi reprezentanţi ai sexului tare.

Ei bine, avem dovada că designerul continuă tradiţia şi se bucură de simpatia unor femei superbe. Iar de data aceasta a avut parte de o surpriză uriaşă din partea unui model care face senzaţie pe instagram, fiind unul dintre cei mai urmăriţi influenceri.

Cătălin Botezatu, sărutat cu patimă de celebra Christina Ich. Designerul a rămas fără cuvinte.

Probabil că v-aţi dat seama că vorbim despre inegalabila Christina Ich, făptura cu ochi de felină care are mai bine de 500.000

de fani pe instagram.

Revenind însă la şocul vieţii pe care l-a avut Bote, trebuie să vă povestim de îndată ce s-a întâmplat.

În urmă cu câteva zile, designerul şi modelul s-au întâlnit la un eveniment, şi cum stăteau ei de vorbă, despre una, despre alta, imprevizibila Christina şi-a sărutat cu patimă interlocutorul. 

Da, exact cum aţi citit...Nu s-a mai putut abţine şi l-a pupat de mama focului. Bote a rămas înmărmurit şi abia după câteva zeci de secunde a reuşit să vorbească. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declaraţia CUTREMURĂTOARE a lui Cătălin Botezatu. Cel mai iubit creator de modă te va face să plângi. Unii au crezut că este un bilet de "adio".

Bianca Drăguşanu o să înnebunească de invidie. Ce spune Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu la scurt timp după ce bruneta a devenit mamă! “Nu-mi vine să cred!” VIDEO EXCLUSIV!

Catalin Botezatu, dezvaluiri ULUITOARE despre Bianca Dragusanu. Vezi ce barbati a refuzat frumoasa vedeta. O sa-ti schimbi total parerea despre ea. "Ar fi dat...

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Alexandru Arșinel și soția sa, internați de urgență la spital din cauza COVID. Cei doi erau vaccinați. Primul anunț al actorului

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies