WOW

Soferita de la Jibou e in soc! Sanda Ungur si-a revenit, dar nu isi aminteste nimic despre momentul ingrozitor

Sanda Ungur, soferita masinii spulberate de tren la Jibou a aflat ca cele patru colege ale ei au murit. In ce stare e fata acum.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Soferita de la Jibou e in soc! Sanda Ungur si-a revenit, dar nu isi aminteste nimic despre momentul ingrozitoricon photo

In tragicul accident de la Jibou, cand o masina a fost spulberata de tren, patru fete au murit si una a supravietuit. Sanda Ungur este inca in spital si a aflat recent ca cele patru colege ale ei au murit. Fata nu isi aminteste nimic despre cumplitul moment al impactului. Ea stie ca a fost la un suc impreuna cu celelalte patru fete, dupa balul de absolvire, potrivit spynews.ro..

Vineri, Sanda Ungur a dat semne ca e mai bine si a incercat sa manance, insa aflarea vestii despre fetele moarte a daramat-o. Tanara e in stare de soc!

In accidentul de la Jibou, masina pe care o conducea Sanda Ungur s-a izbit violent de un tren. Trei dintre fete au fost aruncate din masina de impactul catastrofal, iar doua au ramas blocate intre fiarele contorsionate ale masinii. Doar Sanda Ungur a supravietuit.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune