Şoferul care l-a ucis pe tânărul militar a fost eliberat! Ce se întâmplă cu bărbatul în timp ce rudele victimei se pregătesc de înmormântare

Şoferul din Constţa nu se mai află în arestul poliţiei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Şoferul din Constanţa care a ucis într-un accident un tânăr militar va fi cercetat în stare de libertate, deşi el a fugit de la locul accidentului fără să sune măcar după ajutor. Fruntaşul Cosmin Duca nu a avut nicio şansă de supavieţuire, fiind spulberat de autoturismul constănţeanului. El va fi condus pe ultimul drum de colegii de la Forţele Navale Române. 
 
Şoferul vinovat de producerea accidentului a apărut în faţa instanţei, iar judecătorii au decis cercetarea lui sub control judiciar timp de 60 de zile. El conducea cu o viteză ameţitoare pe şosea, spulberândul pe militarul care traversa prin loc nepermis. Trupul lui a fost găsit la o distanţă de 100 de metri faţă de locul în care a vrut el să treacă strada. 
 
Conducătorul auto nu a sunat la 112 după producerea accidentului, ci a fugit pe jos de la locul accidentului, după care s-a întors să îşi ia maşina. Bărbatul nu are antecedente penale şi are un copil şi o soţie însărcinată. Şi familia lui, şi familia victimei sunt distruse de cele petrecute. 
 
„A fost un om implicat, respectuos, era devotat în tot ceea ce făcea la navă. Voia să avanseze cât mai mult în cadrul Fregatei Regele Ferdinand”,  a spus Lt. Andrei Zamfir, despre Cosmin Duca.  
 
 
 
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Florin Salam a ajuns în ţară! Gestul făcut de manelist în aeroport

Declaraţia surpinzătoare a actorului Adrian Văncică: „Îmi pare rău că nu fac filme porno”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies