Sofia Vicoveanca despre sanii ei: "Cum au început să înmugurească, mă rugam fierbinte la Dumnezeu să nu mi-i lase să crească la nesfârşit"

Sofia Vicoveanca a vorbit despre tineretea ei, din clipa in care trupul a inceput sa ii devina de femeie pana cand a experimentat primul sarut.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"N-am fost o frumoasă şi nici nu sunt. De mică mi-am dat seama de asta, privindu-mă în oglindă.  Dacă am avut ceva frumos în viaţă, au fost sânii. Nu prea mari. Femeile din familia mea au avut sâni mari şi grei şi, cum au început să înmugurească, mă rugam fierbinte la Dumnezeu să nu mi-i lase să crească la nesfârşit. Şi-au crescut atât cât trebuia!", mărturiseşte artista pentru ziarulring.ro.

Aceasta si-a adus aminte si de primii fiori ai dragostei si primul ei sarut.

"M-am simţit strânsă ca-ntr-un cleşte şi n-am mai ştiut ce se-ntâmplă. Am simţit doar că mă sufoc, că nu mai am aer. Gura-mi uscată era astupată acum cu o ventuză focoasă, umedă şi lacomă. Era gura lui Vasile. Când a slăbit strânsoarea, doi pumni l-au răsplătit pentru fapta îndrăzneaţă şi l-am proiectat pe Vasile de ciutura de la cumpăna fântânii", a mai spus artista.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate