Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui festival. Artista a făcut un gest necugetat față de un grup de tineri, care dansa în fața scenei: "Hai, afară!"

S-a așternut liniștea la "Festivalul Haiducilor" de la Grințieș, după ce îndrăgita cântăreață ar fi fost deranjată de un grup de copii, care dansa în fața scenei.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi din țară, însă în cadrul unui eveniment la care a participat recent a reușit să atragă antipatia și criticile multor oameni, după un gest necugetat pe care l-a făcut în timp ce era pe scenă.

Totul a fost filmat de către unii dintre participanți, care s-au arătat revoltați de atitudinea solistei.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, adevăruri nespuse! De ce nu s-a recăsătorit după moartea soțului

Sofia Vicoveanca, reacție acidă la un festival la care a fost invitată să cânte

Din primele informații, se pare că artista a fost chiar invitat de onoare al "Festivalului Haiducilor" de la Grințieș, județul Neamț. Interpreta a urcat pe scenă și a făcut un adevărat spectacol cu repertoriul pe care l-a interpretat, însă spre finalul evenimentului aceasta a dat-o în bară, atrăgând rapid criticile spectatorilor. În timp ce cânta o melodie, Sofia Vicoveanca a răbufnit dintr-odată la adresa unor tineri, care încinseseră o horă în fața scenei.

Artista a avut o ieșire nervoasă și chiar a făcut un gest necugetat, cerându-le adolescenților, pe un ton total nepotrivit, să părăsească festivalul: "Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!", a strigat solista, după care a

continuat să cânte.

Reacția cântăreței a stârnit imediat reacțiile publicului, care a rămas înmărmurit de atitudinea pe care a avut-o și participanții au început imediat să viralizeze clipul video cu pricina, criticând-o pe interpreta de muzică populară: "Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare, îndemnați de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând

semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest! Cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa, ca în acest clip?!", a scris unul dintre spectatori pe rețelele de socializare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Sofia Vicoveanca a atras numeroase critici după ce a a avut o ieșire nervoasă
Imagine de la festivalul unde Sofia Vicoveanca a cântat[Sursa foto: Facebook]

Gelu Voicu a sărit în apărarea colegei de breaslă

Gelu Voicu, unul dintre colegii de breaslă ai Sofiei Vicoveanca, a sărit imediat în apărarea artistei, după ce a văzut valul de critici pe care cântăreața l-a primit în urma răbufnirii de pe scenă.

Citeste si: Baiatul lui Gelu Voicu a pus-o la punct pe Andreea Marin! "Daca insisti, poti sa faci o fotografie cu mine"! Uite ce talentat este Tudor, ti se topeste inima cand il auzi cantand!

Mai mult, bărbatul chiar a postat un mesaj pe Facebook, în care a încercat să explice că, de fapt, tinerii au greșit că au dansat în fața solistei și a făcut apel chiar și la părerea coregrafilor, pentru a-i susține ideea: "Eu văd acolo nişte dansatori îmbrăcaţi la fel şi doar vreo câţiva îmbrăcaţi cu straie din lada de zestre, drept pentru care înţeleg că avem o echipă de dansatori care, în principiu, trebuie să aibă coregraf sau coordonator artistic! Dragii noştrii colegi artişti, dansatori de jocuri populare româneşti, mă adresez vouă pentru că observ că director artistic sau coregraful nu v-a/v-au transmis că în faţa solistului nu se face horă, precum nici în faţa orchestrei!

Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta! Solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul! Acel moment, dragi colegi dansatori, este al solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public! Dragi cititori de pe Facebook, şi care v-aţi grăbit s-o judecaţi pe doamna Sofia, vă rog reconsideraţi-vă comentariile! Nu e drept! Dumneavoastră sunteţi prinşi într-o capcană a necunoaşterii raporturilor din acest domeniu şi nu sunteţi decât nişte victime ale unei postări lipsite de substanţă, adevăr şi corectitudine! Nu vă grăbiţi să daţi cu noroi într-un artist cât «Munţii Carpaţi». Stimate posesor al postării, şi dacă nu ar fi avut dreptate doamna, nu e deloc elegant şi constructiv gestul dumneavoastră!", a transmis Gelu Voicu, pe rețelele de socializare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sofia Vicoveanca, adevărul despre scandalul cu sora sa ”Cineva a montat totul” VIDEO

Sofia Vicoveanca, care locuiește în Suceava aflată în carantină, e furioasă că s-a propagat vestea că e infectată cu coronavirus: „Să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi!”

Cum o cheamă de fapt, în buletin, pe Sofia Vicoveanca!

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies