Solistul lui Nicolae Guţă, călcat în picioare într-un club! ”Mi-au rupt coastele şi piciorul, abia am scăpat cu viaţă” FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Găbiţă de la Buzău, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din lumea manelelor, cu colaborări îndelungate cu Nicolae Guţă sau Florin Salam, a avut parte, acum trei zile, de cea mai cumplită experienţă a vieţii lui.

Autor: Calin Perian

Mai exact, după ce a cântat într-un club din apropiere de Buzău, artistul a fost bătut cu bestialitate, spune el, de patronul localului cu pricina, acesta fiind ajutat de câteva gărzi de corp.

”S-a terminat cântarea şi patronul le-a spus să închidă clubul să se distreze puţin cu noi.

Toţi cei din trupă am fost bătuţi, dar eu cel mai tare. Adică m-au călcat în picioare. Am încercat să mă apăr, dar au dat în mine până nu au mai putut. Mi-au rupt coastele şi piciorul, abia am scăpat cu viaţă. Norocul meu a fost că am reuşit să fug pe o scară de incendiu şi m-am refugiat, în pielea goală, în casa unor oameni. Eram aproape în pielea goală, plin de sânge, strigam disperat după Poliţie. Acum sunt la spital, m-au operat de urgenţă, mi-e rupt calcaneul”, ne-a spus Gabiţă de la Buzău.
Mai mult, e-a explicat el, a rămas şi fără banii primiţi la eveniment. ”Mi-au luat şi banii, şi telefonul. Telefonul a fost găsit, aruncat, după două zile, dar fără bani am rămas şi fără insturmente. Nu sunt singurul artist care păţeşte asta acolo, şi Marinică Nămol a fost bătut de patronul ăla.
Este foarte agresiv şi, dacă ştiam că e aşa, nu mai călcam acolo, la Tăbărăşti, nici mort. Acum mi-e ferică pentru viaţa mea, mi-a spus patronul că mă omoară dacă zic ceva”
, ne-a spus cântăreţul.


Patronul clubului l-a bătut şi pe Marinică Nămol

Programul susţinut de Marinică Nămol şi lăutarii săi, în luna februarie a acestui an, în din satul Tăbărăşti, judeţul Buzău, s-a încheiat cu scandal.

Patronul localului i-a luat la pumni pe doi dintre membrii formaţiei după care i-a dat afară, fără să le mai dea şi instrumentele. Pentru recuperarea acestora, a fost nevoie de intervenţia Poliţiei.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adi de la Valcea se lasa de manele si se apuca de rock si blues: "Puteam sa cant din prima rock, dar la mine-n frigider ar fi fost mult loc” VIDEO

Video CUTREMURATOR de la cumplitul accident in care a fost implicat un celebru cantaret de manele, pe autostrada!

Un cantaret de manele, implicat in cumplitul accident de pe A2. Care este starea lui

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies