Soluție inedită pentru o echipă de fotbal. Au rămas uimiți când au văzut tribuna plină în pandemie: „O reamintire că fotbalul fără suporteri nu este la fel"

Meciurile de fotbal nu sunt la fel fără suporteri. Asta este limpede ca apa! Iată la ce soluție a recurs un club sportiv pentru ca fotbaliștii să se bucure de prezența fanilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Soluție inedită pentru suporterii unei echipe de fotbal. Au rămas uimiți când au văzut tribuna plină în pandemie


In articol:

Clubul Borussia Monchengladbach din Germania a avut o idee cu totul inedită pentru a-și bucura fotbaliștii în plină pandemie de coronavirus. 

Citeste si: Doliu în tenisul românesc! Laurențiu Bucur a murit! Apropiații sunt în stare de șoc. Astăzi ar fi trebuit să joace tenis în parc

Clubul Borussia Monchengladbach din Germania a avut o galerie de 13.000 de suporteri. Cum au fost ei prezenți, de fapt 

Meciurile de fotbal s-au reluat în câteva țări, dar în continuare suporterii nu pot fi prezenți pe stadioane. Și pentru că meciurile de fotbal nu mai au niciun farmec fără suporteri, Clubul Borussia Monchengladbach a plasat fotografiile a 13.000 de suporteri pe scaunele stadionului propriu, la meciul de sâmbătă, cu Bayer Leverkusen, din etapa a XXVII-a a Bundesliga, informează News.ro.

Fotografiile, trimise de fani, au fost imprimate pe cartoane şi au fost plasate în mai multe sectoare ale stadionului Borussia Park, de 54.000 de locuri.

Soluție inedită pentru suporterii unei echipe de fotbal. Au rămas uimiți când au văzut tribuna plină în pandemie

Citeste si: Un animal bizar a fost ucis de sătenii din Galați, după ce a sărit la gâtul unui cioban. Creatura seamănă cu hienă. Cum a ajuns în România

"Este o operaţiune minunată care creează o atmosferă pe stadion, dar în acelaşi timp este o reamintire că fotbalul fără suporteri nu este la fel", a declarat directorul sportiv Max Eberl. 

Citeste si: Ce trebuie să știi atunci când porți masca de protecție pe caniculă? Sfaturi pentru a diminua disconfortul

Iniţiativa nu a fost cu noroc, deoarece Bayer Leverkusen s-a impus, scor 3-1 (1-0), în faţa gazdelor. În urma acestui rezultat, oaspeţii au trecut peste Borussia pe podiumul clasamentului.

Soluție inedită pentru suporterii unei echipe de fotbal. Au rămas uimiți când au văzut tribuna plină în pandemie

Bayern Munchen este lider, cu 58 de puncte, fiind urmată de Borussia Dortmund, cu 67 de puncte, Leverkusen, cu 53 de puncte şi Gladbach, cu 52 de puncte.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate