Sonny Flame, declarație șoc despre Elena Ionescu la patru zile de la eliminarea de la Survivor România! Ce a putut să spună faimosul despre relația lor. ”Mă jur! Mi s-a părut de cea mai joasă speță, m-a dezgustat total”!

La câteva zile de la eliminarea de la Survivor România, Sonny Flame a dorit să pună capăt speculațiilor că între el ar fi existat mai multe decât o prietenie

Autor: Lia Popescu

In articol:

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Elena Ionescu și Sonny Flame s-au înțeles de minune la Survivor România cât timp au fost în competiție.

Legătura lor, inexplicabilă pentru unii dintre colegi, a dus,cum era de așteptat, la o serie de speculații, conform cărora între cei doi artiști ar fi mai mult decât o simplă prietenie. În plus, faptul că erau mereu împreună, că au făcut anumite strategii și, mai ales că au dormit unul lângă altul, toate adunate au pus paie pe foc și, de aici, s-a ajuns să fie ambii nominalizați spre eliminare.

Drept dovadă, Elena Ionescu a plâns la nominalizarea ei și a lui Sonny Flame la consiliu de eliminare la Survivor România și a ținut să lămurească, din punctul ei de vedere, acuzațiile care i s-au adus, cum că ar avea o relație în show-ul de supraviețuire cu îndrăgitul cântăreț. ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici, la asemenea mizerii. Sonny este un om deosebit, cu o soție foarte frumoasă.

Niciodată nu aș interveni într-o familie cu copii. Știu ce înseamnă acest lucru, și eu am fost trădată, așa că, nu aș face așa ceva. Respect asemenea lucruri, numai că aici, văd atâta răutate, încât ajung pur și simplu, am ajuns să cedez„, a spus Elena, cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Sonny Flame a spus când s-a cunoscut de fapt cu Elena Ionescu

Pe de altă parte, la final, Sonny Flame a dat cărțile pe față în privința Elenei de la Survivor România. și a spus clar de când se cunosc! ”În urmă cu câțiva ani, ambii au fost la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, în calitate de concurenți. Am legat de atunci o prietenie! Venind aici în partea a doua a competiției, am avut cu ea subiecte comune și mai puțin cu ceilalți! Acesta este adevărul, nicidecum că ar fi vreo relație între noi, Doamne ferește! Nici nu

se pune problema. Poate vom colabora din punct de vedere muzical după show”, a spus artistul.

Citeste si: Karina de la "Survivor Romania", in ipostaze inedite! Iata cum arata Razboinica atunci cand este machiata!

Citeste si: Ana Pal, declarație șoc după ce și-a găsit un serviciu modest în plină pandemie de coronavirus! ”Dacă nu lucrez, familia mea moare de foame”

Citeste si: Andrei Duban o dă în judecată pe sora lui Ghiță. Scandal mare după Survivor România!

Sonny Flame a dat o declarație șoc despre Elena Ionescu! ” Am curaj să jur pe orice vrea publicul, pe Biblie, pe biserică”

Cântărețul avea să fie mai convingător câteva zile mai târziu după eliminare. În premieră pentru WOWbiz.ro, Sonny Flame a dat o declarație șoc despre Elena Ionescu și legătura lor la Survivor România. ”Nu a fost nimic între noi sub nicio formă. Am curaj să jur pe orice vrea publicul, pe Biblie, pe biserică, chiar pe  soția și pe fiica mea, că nu a exista niciun fel de legătură între noi. Vă jur cu mâna pe inimă, pentru că m-au deranjat aceste speculații. Am vorbit și cu soția, mă gândesc că și probabil părinții ei m-au judecat. Nu știu ce imagini au apărut...Noi stăteam și împărțeam pătura, pentru că pe timpul nopții era foarte frig. Aveam câte o pătură subțire de fiecare. Am preferat să stau lângă Elena, pentru că eram prieteni, am pus o pătură una peste alta ca să ne fie mai cald și evident că observând niște lucrui în echipă, aveam posibilitatea să ne spunem la ureche. Ea îmi spunea ce a observat, eu îi spuneam părerea mea și oarecum, am comunicat mai bine. Nu a fost niciun fel de apropiere și acea aluzie a lui Ghiță, atunci când a acuzat-o pe Elena în Consiliu că făcea chestii sub pătură cu mine, mi s-a părut de cea mai joasă speță, m-a dezgustat total. Mi-a jignit familia, i-a jignit și familia ei, etc. A fost o mizerie și i-am și spus-o lui Ghiță după...Frate, dacă nu am fi fost în competiția asta, nu știu ce aș fi făcut cu tine după vorbele alea. Repet, vă jur că nu este nimic adevărat”, a comentat Sonny la emisiunea Ștafeta mixtă. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cezar a desființat-o pe Elena Ionescu la Survivor România! ”Rolul de victimă îi vine ca o mănușă, e rolul vieții ei! O manipulatoare”

Care este adevărul despre relația Elenei de la Survivor România și Sonny Flame! De când se cunosc cei doi cântăreți! S-a aflat abia acum!

Scandalul uriaș dintre mama Asianei de la Survivor România și părinții lui Emy! ”Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Se antrenează cu ei...

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies