Sonya a plecat la magazin și a fost ucisă! Tatăl ei nici nu a putut să o recunoască din cauza rănilor: „Am apelat și telefonul a sunat...”

Sonya a avut parte de o moarte îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O adolescentă în vârstă de 14 ani a avut parte de un sfârșit de-a dreptul șocant. Tânăra care ieșise să cumpere suc și ciocolată în Yodva, Rusia, a ajuns să fie victima animalelor sălbatice.

Atunci când a mers la spital pentru a-și recunoaște copilul, tatăl acesteia nu a putut face acest lucru din cauza rănilor mult prea severe.

Sonya Chernigova credea că va avea parte de o zi liniștită acasă și s-a dus să își cumpere suc și ciocolată în satul natal. Din nefericire, aceasta a fost atacată de către un urs, care a invadat satul Yodva.

Citeste si: Fetiță nou-născută, îngropată de vie! A fost salvată abia după opt ore VIDEO

Citeste si: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a plecat spre Constanța! FOTO

Citeste si: Bărbatul care a executat un tânăr lângă București s-a baricadat în casă! E înarmat și a sechestrat un copil

Din cauza rănilor extrem de grave, Sonya a murit pe loc. Ursul a atacat-o în zona gâtului și a feței, iar în prima fază, localnicii au crezut că fata a fost atacată de lupi.

Însă urmele găsite la locul faptei arată că a fost vorba de un urs. Mai târziu, au apărut și imagini cu animalul fioros în sat.

Fața copilei era atât de desfigurată, încât gâtul îi era aproape desprins din cauza mușcăturilor, încât tatăl său nu a putut să o recunoască.

De asemenea, animalul i-a smuls și părul fetei, așa că a fost nevoie de intervenția medicilor legiști pentru a stabili cine este victima.

Cum a reușit tatăl să își dea seama că e fiica lui

Trupul mutilat al copilei a fost găsit de mai mulți adolescenți care nu au reușit să o recunoască, așa că au sunat la Poliție.

„Nu am crezut că este fiica mea în fața ochilor. Fața îi era atât de desfigurată, că era imposibil să o recunoști. Era îmbrăcvată ca orice altă fată, doar haina era ușor de recunoscut. A fost totul clar atunci când am sunat-o pe telefonul său și a început să îi sune telefonul în jachetă”, a spus tatăl șocat, potrivit Daily Mail.

Oamenii sunt acum șocați de întâmplare, mai ales că atacul s-ar fi produs în jurul orei 9.45. Acum vânătorii așteaptă să primească persmisiunea ca să ucidă ursul.

Foto: Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate