Sophie obținuse slujba visurilor ei, dar șansa i-a fost spulberată. A fost ucisă cu brutalitate de un bărbat obsedat de ea

Sophie a devenit stwardesă pentru companii aeriene mari, dar nu a reușit să-și trăiască visul. A fost ucisă cu brutalitate de un fost coleg de muncă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

fara descriere


In articol:

Sursă poze: CEN 

Tânăra femeie, cunoscută doar sub numele de Sophie N., avea tot ce și-ar fi putut dori, în special un loc de muncă la care a visat toată viața ei. S-a angajat ca stewardesă la Thomas Cook, iar după ce firma a dat faliment, a reușit să semneze un contract cu Australian Airlines, potrivit Daily Star.

Sophie avea multe planuri de viitor, cum ar fi să se mute în Viena, dar nimic nu se va mai întâmpla după ce un bărbat obsedat de ea, în vârstă de 34 de ani, a intrat peste ea în apartament și a înjunghiat-o de mai multe ori în gât.

 

fara descriere

Foto: CEN 

Hărțuitorul lui Sophie era un fost coleg de muncă

Bărbatul care a ucis-o pe tânără cu brutalitate este un fost coleg de muncă, pe nume Patrick. S-au cunoscut în timpul training-ului pentru a deveni însoțitori de zbor. Bărbatul vedea în Sophie mai mult decât o colegă, dar ea nu simțea la fel.

Respingerea i-a făcut viața un iad lui Sophie. Bărbatul a făcut profiluri false cu numele ei, a fost înregistrată pentru servicii și bunuri pe care nu le comandase niciodată, iar datele ei personale au ajuns pe un site pornografic, potrivit presei locale. Din cauza obsesiei, Patrick începuse să o urmărească pe Sophie la fiecare pas.

Citeste si: VIDEO | Tot mai mulți români se întorc din zonele lovite de coronavirus. Ce se întâmplă cu ei la sosirea în țară

Citeste si: Un jucător al echipei naţionale de fotbal s-a botezat penticostal! Vezi ce i s-a întâmplat lui Steliano Filip la câteva zile după ceremonie! VIDEO

Citeste si: Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!

Părinții tinerei i-au susținut întotdeauna visul de a de veni stweardesă, îi plăcea foarte mult să călătorească. În loc să o sărbătorească pentru prima zi de muncă, familia și prietenii ei au dus-o la cimitir.

Patrick s-a predat poliției la două zile după ce a comis crima, care a avut loc la începutul lunii ianuarie. Bărbatul și-ar fi plănuit atacul până la ultimul detaliu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate