Soprana, care s-a pozat pe WC si apoi a protestat goala pe strada, hartuita pe internet! “Rusine pentru obscenitatea publica oferita de tine”

A socat pe toata lumea dupa ce s-a pozat pe strada, stand pe un WC, dar gesturile sale frapante nu s-au oprit aici. La inceputul acestei luni, Diana Pap s-a fotografiat goala pe strada.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereSoprana s-a fotografiat, in iarna, stand pe un WC in plina stradaDe data aceasta, soprana din Timisoara a ales o forma de protest si mai controversata. Ea s-a fotografiat goala pusca cu o masca de gaze pe fata si un trandafir rosu in mana in fata unei fabrici de anvelope. Tanara a protestat astfel fata de poluarea produsa de fabrica, timisorenii plangandu-se de nenumarate ori din cauza mirosului insuportabil de cauciuc ce provine de la respectiva companie.fara descriereAcum s-a pozat dezbracata si cu o masca de gaze pe fata

Gestul sau nu a fost insa vazut prea bine de multi, mai ales dupa ce fotografia, publicata pe contul artistei, a fost preluata de presa. Unul dintre cei mai inversunati critici i-a trimis mai multe mesaje pe facebook.

“ALO GENERATIA FUNDULUI GOL ??????
RUSINE ACTRITA DIANA PAP pentru obscenitatea publica oferita de tine in sfanta zi de Duminica. Trebuie sa fii prea nesimtit(A) pt ca sa actionezi in halul acesta mizerabil si grotesc  fara sa te gandesti si la milioanele de copii inocenti care trebuie protejati vizual. Legea bunului simt, Legea 196/2003, Legea 148/2000. Nu are nimic in comun protestul pt o cauza dreapta cu defilatul in pielea goala. Asta inseamna degradare morala, probleme grave la bibilica si lipsa de bun simt !!!! “, i-a scris un barbat inversunat.

Replica artistei nu a intarziat sa apara, iar mesajul ei incepe cu: “Alooo generaţia IPOCRIŢI????
Trebuie să fii prea nesimţit să jigneşti pe cineva care de fapt nu ţi-a făcut niciun rău, să acţionezi mizerabil şi grotesc doar pentru că nu eşti de acord cu manifestarea mea. ..”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate