Sora agresorului din Giurgiu, declarații uluitoare despre fata de 16 ani torturată în timpul ritualului satanic „Nu a fost prima oară când s-a întâmplat”

Sora agresorului din Giurgiu a făcut declarații importante despre noaptea în care s-a petrecut așa-zisul ritual de reîncarnare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Andreea, sora agresorului de 25 de ani care s-a lăsat filmat în timp ce a torturat și violat o tânără de 16 ani, a făcut declarații importante despre caz. 

Citeste si: Detalii șocante în cazul fetei din Giurgiu torturate în timpul unui ritual satanic: agresorul încerca să își reîncarneze iubita

Citeste si: Noi informații despre cazul băiețelului din Pecineaga, dispărut de acum trei zile

Citeste si: Bătaie cu pumni și picioare între un elev de 16 ani și o profesoară, chiar în sala de clasă! Totul a fost filmat

Sora gresorului din Giurgiu, declarații uluitoare despre fata de 16 ani torturată în timpul ritualului satanic „Nu a fost prima oară când s-a întâmplat”

Andreea a intrat în legătură directă în cadrul unei emisiuni tv și a spus că nu ar fi fost prima dată când s-ar fi întâmplat un astfel de eveniment sinistru. 

„Știu că ea se cunoștea cu fratele de mai mult timp, deci nu a fost prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Fata dorea să fie cu fratele meu, el nu a vrut pentru că ea nu a fost o fată cuminte, iar ea prin chestia asta a vrut să se răzbune. Ea nu a făcut nicio mișcare și nu înteleg de ce, decât după trei luni după ce s-au postat acele filmări pe Facebook.”, spune sora agresorului. 

Mai mult, Andreea neagă că fratele ei ar fi violat-o pe minoră, argumentând că nu a fost dusă cu forța la subsolul clădirii în care s-a ținut întregul ritual. 

fara descriere

„Acele filmări au fost postate de o fată care era și ea acolo și se vede foarte clar că acela nu este viol. Faptul că ea aspus că s-a trezit a doua zi acolo nu este adevărat pentru că martorii au declarat că după ce s-a întâmplat ce s-a întâmpat toată lumea a mers acasă.”, a mai declarat Andreea în cadrul aceleiași emisiuni.   

În cadrul aceleiași emisiuni a vorbit și avocatul băiatului care spune că probele s-au strâns mult orea târziu și există marea posibilitate ca în acea clădire să fi fost și alți tineri după seara de tortură a fetei de 16 ani. Cât despre filmarea în care tânărul de 25 de ani o viola pe fată, avocatul spune că băiatul nu și-a dat consimțământul pentru a fi filmat. 

fara descriere

Avocatul neagă informațiile apărute, conform cărora agresorul ar fi prins în timp ce încerca să iasă din țară și spune că a venit de bună voie la DIICOT. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate